Cetvrtak, 3. april 1997.

SAOPSTENJE GSS O RAZGOVORIMA VESNE PESIC SA BEOGRADJANIMA

GSS podrzava Draskovicevu kandidaturu za predsednika Srbije

Beograd. - "Gradjanski savez Srbije uvek se trudio da odrzi dobre odnose u koaliciji 'Zajedno', a cinice to i dalje", istakla je u preksinocnom razgovoru sa gradjanima u prostorijama GSS u Beogradu, predsednica dr Vesna Pesic.

Susret Vesne Pesic sa Beogradjanima organizovan je kako bi se, posle duze pauze od zavrsetka demonstracija na ulicama Beograda, ponovo sreli "setaci" i jedan od lidera koalicije "Zajedno". Najvise interesovanja gradjani su pokazali za odnose u Koaliciji i najavljenu kandidaturi Vuka Draskovica za funkciju predsednika Srbije.

"Gradjanski savez Srbije je uvek bio solidaran i drzao se dogovora. Zato, kao koalicioni partner i shodno sporazumu koji smo potpisali, stajemo iza najavljene kandidature Vuka Draskovica za funkciju predsednika Srbije", rekla je predsednica GSS.

U razgovoru dr Vesne Pesic i gradjana Beograda zakljuceno je da danas u Srbiji postoji velika sansa da pobedi demokratija kao i da tu pobedu moze da ostvari samo jedinstvena koalicija "Zajedno" kao jedini reprezent demokratskih snaga u zemlji.

"Sansa se mora iskoristiti, a svakom eventualnom krivcu za poremecaj odnosa u koaliciji 'Zajedno' preti politicka smrt", zakljucili su gradjani na kraju razgovora sa dr Vesnom Pesic, kaze se u saopstenju Informativnog centra Gradjanskog saveza Srbije.

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1997 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /