Petak, 4. april 1997.

IVICA DACIC NA TRIBINI U SO PALILULA

"Republicki izbori bice kraj fatamorgane za opoziciju"

Beograd, FoNet. - Clan Izvrsnog odbora Glavnog odbora Socijalisticke partije Srbije Ivica Dacic izjavio je sinoc da su vec prvi meseci vladavine koalicije "Zajedno" u nekim opstinama u Srbiji pokazali pravo lice te koalicije, isticuci kao primer revansizam, progon neistomisljenika i formiranje jednostranackih upravnih odbora medijskih kuca.

Kako prenose beogradski mediji, Dacic je, ucestvujuci na tribini u beogradskoj opstini Palilula o aktuelnoj politickoj situaciji u Republici, rekao da bi koaliciji "Zajedno" najbolje odgovarao naziv koalicija "Ni za sta", posto okuplja potpuno raznorodne stranke - od onih koje su se zalagale za bombardovanje Beograda do nekih koje su trazile Srbiju do Rijeke i secenje ruku koje nose tudje zastave.

Dacic je, medjutim, dodao da Koaliciji odgovara i sadasnji naziv, jer je "zajedno" sa onim ekstremnim medjunarodnim snagama koje su oduvek bile protiv srpskog naroda. SPS ce, uz jacanje svoje kadrovske baze, u narednom periodu, pred republicke izbore, ukazivati na sve nepravilnosti, nezakonitosti i zloupotrebe sluzbenog polozaja od strane koalicije "Zajedno" u opstinama na kojima je na vlasti, a koje su vec, kako je istakao, evidentne. Republicki izbori bice kraj fatamorgane za opozicione partije o navodnoj velikoj podrsci u narodu, jer ce izbori dati odgovor kome gradjani Srbije zapravo veruju, smatra Ivica Dacic.

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1997 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /