Nedeljna, 13. april 1997.

Srecni TV "Dnevnik"

Zajedno, kad bi se zezali...

Evo, smeje se Komrakov, Dana je rekla da Zoran nije normalan, Zoran je replicirao da on gdju Draskovic ne poznaje, evo, ubacuje se grohotom Ljilja Milanovic, Zoran preti ostavkom ako se Vuk kandiduje, Vuk iz Njujorka Zoranu porucuje da je najpametniji kad suti, Vesna demantuje da Zajedno Nisu U Ljubavi; mogu da ti puse, Zorane - citira Spomenkin prhut podrsku sirokih DS masa nemackom djaku-prvaku; birali ste, uzivajte - smeje se Komrakov...

Pise: Petar Lukovic

Odavno nije bilo toliko ozareno-nasmejano-radosnih lica na RTSPS "Dnevniku"; prelepi profil Milorada Komrakova klikce od zadovoljstva, grudi Ljiljane Milanovic smeju se u ritmu pesme "Zajedno", sampon Spomenke Jovic ceri se snagom peruti, cak i onaj lik iz Pristine kome su lekari dali dozvolu da jednom nedeljno, zbog mentalne terapije, vodi "Dnevnik" - ne moze da se uzdrzi; smeje se grohotom kosovski kadar, pridruzuje mu se vojvodjanski voditelj s pazljivo negovanim brkovima, ujedinjuje se TV Srbija iz tri dela, odusevljeni gledaoci osecaju Dobre Vibracije, jebes pare kad se Istorija Opozicije Pise Na Ekranu, evo, smeje se Milorad, Dana je rekla da Zoran nije normalan, Zoran je replicirao da on gdju Draskovic ne poznaje, evo, ubacuje se grohotom Ljilja Milanovic, Zoran preti ostavkom ako se Vuk kandiduje, Vuk iz Njujorka Zoranu porucuje da je najpametniji kad suti, Vesna demantuje da Zajedno Nisu U Ljubavi, evo i TV Kosovara koji likujuci otkriva da Vesna veze nema, bas nam je - kaze TV Vojvodjanin - stiglo priopcenje SPO kojim se zahteva da DS povuce optuzbe glede naseg Vuka; mogu da ti puse, Zorane - citira Spomenkin prhut podrsku sirokih DS masa nemackom djaku-prvaku; birali ste, uzivajte - smeje se Komrakov, kako ste se ono bese provodili tokom devedeset Dana D. na mitinzima, gde su vam sad serpe i lonci, sto ne lupate u pola osam, da li ste konacno shvatili da je SPS vasa sudbina, do koske, do smrti, do kraja, zauvek, vecno - sve vodi ka PM (Predsedniku Milosevicu), sve je otislo u PM, svi smo mi pomalo najvise socijalisti, sta je to Zajedno?

Rahmetli Komrakov sopstvenim profilom primecuje da Koalicija Together vise ne postoji; bas smo se, je li, iznenadili da Zajedno vise nisu Zajedno, sta drugo ocekivati od onog Bradatog iz Njujorka, od onog Zalizanog iz Beograda, od one Crnogorke Koja Hoce Da Bude Drugarica Mira Markovic, sta ocekivati od Onih Koji Bi Vlast Po Svaku Cenu, posmatrajte socijaliste - izgubili, pa sta, smenili, pa sta, zbili redove, pa sta, gde ste culi da Dusan Matkovic porucuje PM da cuti jer je tako najpametniji, da li je Gorica G. izjavila da mogu da joj puse, samo vam gram maste fali da zamislite kako Radmila Milentijevic preti PM striptizom, svuci cu se naga ako Sedma Verzija Zakona O Informisanju ne bude prihvacena, casna americka rec!

Ohrabren Komrakovim kikotanjem, usudjujem se da promenim kanal; gle, "Utisak tjedna" na Studiju B, gle, potpredsednik Gradske (beogradske) vlade, M. Randjelovic, zaduzen za Kulturu, obucen kao ruski kulak 1922. godine, dovoljno pismen da s papira procita kako je rodjenog brata postavio za upravnika/direktora Doma omladine, jerbo - tako je veca odgovornost Brace Randjelovic, nece nam vise nesrecni Milenko Kasanin po Beogradu otvarati izlozbe, Festove, premijere, nego ce Brothers u cetiri ruke to ciniti Zajedno, super smo se proveli onih 90 Dana D. na mitinzima, bas smo hteli da nam Randjelovic 1. & Randjelovic 2. kroje Kulturnu Kapu (KK), svi smo mi pomalo idioti, sjasi Murta da uzjase Kurton, kako ono bese: Mi Se Necemo Saginjati, Posteno, Zrelo Je, Da Zivimo Kao Sav Randjelovicev Brat.

Valja se Komrakov po studiju od smeha: Voja Vojvoda likuje jer mu se Prorocanstvo ispunilo, granica Velikog Zemuna (Pecinci-Stara Pazova-Zemun) samo sto nije zamenila Virtualnu Realnost geografije Kavlobag-Kavlovac- Vivovitica; kandidat za predsednika Srbije sparta jugom Vojvodine, otimajuci parce po parce; bravo, majstore, kaze Komrakov, sto je Voja obecao to je i ispunio, sta bi nam falilo da na mestu Predsednika Srbije imamo provereni SPS/SRS kadar, Voja se uvek zalagao za Ljudske Slobode Slobodana M, necemo valjda da glasamo za Bogoljuba Karica, da li ste, dragi gledaoci, citali "Politiku ekspres" koju niko ne cita? Buduci da oni "uvek daju vise", mora da ste propustili da pismeno uocite kako je Bogoljub K. prisluskivao Mobilne Telefone tokom Lokalnih Izbora, odnosno, prisluskivala je CIA a Bogoljub je razvezao kravatu i prepustio se politickom sevdahu, sve to u saradnji s Milanom P. koji namerno odbija da proizvodi lekove za srcane & bubrezne bolesnike koji, poznato je, cine SPS vecinu u svakoj Mesnoj Zajednici - Prosirenoj Porodici.

I, dobro, sta cemo sad - pita se Komrakov, udarajuci profilom u RTS kameru; Zoran popusio, Vuk ispovracao, Vesna demantovala, Dana carica, Bogoljub spijun, Panic nehuman, Kostunica osunecen DSS-otpadnicima, Dragoljub Micunovic okruzen jedinim clanom Demokratskog centra - Kuzmanovicevim vitezom Okruglog Stola, potom Dusan Mihajlovic ...shvatate li, dragi gledaoci, da SPS nema alternativu, zvala se alternativa Dusan Sartid 1913. Matkovic ili Dragan Jugopetrol Tomic ili Zoran Cestitam Lilic, recite iskreno, dragi gledaoci, zar Milo nije odvratan, kako je, jebo te, mogao u otudjenom Vasingtonu da kupi vilu od 1.500 kvadrata za svega tri miliona dolara, kad je PM za sebe, pre nekoliko godina, kupio vilu od bednih 650 kvadrata, na neuglednom Dedinju, za ogromnih par sdesetina tisuca DEM.

... Smeju se Komrakov i Spomenka zvana Menka, stvarno je veseo Ovaj Politicki Zivot U Tzv. SRJ, super nam je RTSPS "Dnevnik", imamo sve - Radu Milentijevic koja nas podrzava da ne izvestavamo iz Njujorka o tzv. srpsko tzv. albanskim tzv. razgovorima, imamo PM koji je u posetu primio Neku Budalu Iz Sveta (NBIS), imamo Mirka Marjanovica koji se pred RTS-kamerama setio licnih studentskih dana cim je ugledao predstavnike Saveza Studenata Beograda Iz Studentskog Grada (SSBISG) obucene po M-Randjelovicovim modelima... Lepo sam cuo: SSB podrzava Mirka, Mirko podrzava Progresivne Studente, drzava Srbija ubi se od dotacija za jevtinu sniclu, grasak & boraniju; nema zemlje u kojoj studenti Studentskog grada toliko jedu - izrece Mirko M, svaka cast na apetitu, Ko Jede Zlo Ne Misli, ovo je Srbija koja ce podrzati progresivne ideje, imas grasak - vrati boraniju, imas Studentski parlament - nemas Nemanju Djordjevica, hvala vam , Mirko, sto ste nas primili, mi smo nestranacki SPS-odred, Prle & Tihi devedesetih, nek' nam vecno zivi Predsednik Milosevic!

Nasmeja se Komrakov, Milanoviceva otvori grudi za inspekcijski pregled, Spomenka obeca da ce licno oprati kosu prvi put posle 1987. godine... i zavrsi se "Dnevnik" u kojem su Zajedno & Odvojeno imali priliku da budu Odvojeno & Zajedno, sve je ovo samo SPS-Srbija, ajmo, ajde, svi za Matkovica, ziveo PM, fuck Zajedno kad je lepse Razdvojeno!

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1997 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /