Nedeljna, 3. august 1997.

Sok nedeljom

V. D.

Mihailo Radojicic

Kad nesto pogodi Crnogorce onda oni udovicki zakljuce kako im se to nikada nije desilo "do sad". Ovakvih Crnogoraca kao sto nam je vladar, sadasnji, imali smo vazda... Da kad ovdje posrnu odu k drugima. Najgori odavde kad su protiv CG dobiju u BGD najbolje namjestaje. Takve postavljaju za akademike, direktore instituta, klinickih i bolnickih centara... Biraju ih u skupstinskim domovima za predsjednike da rade protiv doma svog. Takvi su jednom napravili skupstinu PODGORICKU na divlje. Skoro joj je istekao rok upotrebe, kada je istekao i onoj Jugoslaviji. Sada je napravljena nova skupstina u BGD, na zor, gdje je izilegalisan dnevni red da bi novi predsjednik SeReJe bio "legalan".

Crnogorci stalno ponavljaju istoriju a padaju iz geografije... Ne znaju sta je i dokle je njihovo. Njihova je Jugoslavija a nijesu sigurni ni u CG. Raskoraceni narod. V. D. narod. Pogrebni narod... Jedini narod koji javno pati za Jugoslavijom. Javni narod. Opalice ga neko! Narod za podvodjenje. Neka ga opale kad je toliko rasirio noge na dvije drzavne teritorije da ih spoji. Jebeni narod. Taj narod u jednom momentu ljubi Slobi skute i okolinu. Isti narod mu poslije gadja partiju nus proizvodima poljoprivredne proizvodnje. Kad se sve to zavrsi nastupa komedija. Isti narod zasjedne i diskutuje. Nista drugo ne radi osim sto proglasava izdajnike... Pa ti rastumaci poruku. Je li izdaja gadjati svoju partiju ili tudju? ... Najblize je demokratiji gadjati obje i po mogucnosti oba predsjednika obje nam drzave ali sa dobro muckavim jajima da zabazdi da im pric ne moze ni najodaniji podanik. Neka bar oni smrde kad svi zaudaramo po njima fini i osjetljivi Srbi i tzv. Crnogorci kad im gadjas paradajzom partiju to je izdaja a kad ubijes Jugoslaviju bojevom municijom to je patriotizam.

A sto nas je Lilic prijatno iznenadio. "Omudatio" maneken kad mu se naredi pa jos i prgav na nas male Crnogorce. Drknuo se nesto pa oce da nam mijenja ustav silom na sramotu kao da nas ne moze neustavno zaustaviti kad nam je onakvi predsjednik... Isprepadao nas je a mi u njega viskom jaja... Sve od straha veljega od V. D. sluge. Mi se bez obzira na uzroke necemo ljutiti na srpski narod jer ovo nam sve rade V. D. Crnogorci i V. D. Bulatovici. A ovih imamo toliko da je jedan Bulatovic V. D. zlocinac za Hag. Hag sve vise postaje glavni grad Jugoslavije. Mnogi ce nam tamo stolavati kad-tad. Svi su nam V. D. na sluzbi u saveznoj V. D. zajednici a ovdje nam je v. d. samo Gl. i odg. urednik TV CG. Njega je jedan iz v. d. dinastije Bulatovica proglasio izdajnikom te da je TV zauzeo po rumunskom sindromu. Ako je tako onda je neko od Bulatovica CAUSESKU (u bjekstvu)!

P. S. I Causku nam je V. D.

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1997 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /