Nedeljna, 10. august 1997.

DPS2 PROTIV DPS1

Sindrom pitomog zeke

Pise: Petar Lukovic

Momir je zaplakao, zamolio Lilica da mu obrise suze, na noge su skocili uzetom pohvatani delegati "Kongresa DPS2", odnekud se stvori harmonika - i krenu nova crnogorska himna: "Sa Cetinja klice vila/ Odjebimo Djukanovic Mila". Uzbudjeni Milorad Komrakov jedva je izdrzao da ne pusti suzu; Medijski Uslovi (MU) ne samo da su jednaki, nego su toliko jednakiji - da je prosto nezamislivo zbog cega u ovu zemlju ne stizu OEBS-predstavnici, ocigledno nenaviknuti na Slobodansku Realnost Apatije Njegove Ekselencije (SRANjE)...

RTS-nebo ne zna za miljenike: taman kad se ocekivalo da ce Vuk Draskovic poceti da vodi treci TV "Dnevnik" a da ce Milan Bozic na radnom mestu sefa TVRTSPS marketinga zameniti Simu Gajina - na top listi Socijalisticke partije Srbije zasjala je nova zvijezda. Njeno ime je Momir (iz miloste: Momo), prezime Bulatovic, funkcija "najveci crnogorski prijatelj Novog Kralja Jugoslavije - Slobodana Milosevica". U ciglo 24 casa, Momiru je uspelo ono sto cak ni Vuku nije poslo za rukom: poceo je da se krisom pojavljuje u "Jutarnjem programu" (smesten izmedju priloga o kvaru na rakovickoj kanalizaciji & reportaze o kolasinskim travestitima), potom se Momo malo (prsticima) igrao s mladjom zenskom decom u Skolskom programu (pitajuci polunage devojcice za koga su: za DPS koji ce stititi decija prava ili za DPS koji ce ih prodati kao belo roblje), onda je Bulatovic iznikao kao voditelj u "Maloj skoli pravoslavlja", objasnjavajuci gledaocima da pravi DPS-hriscani, kao on, imaju, najtuznije obrve na svetu & pogled pitomog zeke nekoliko minuta uoci ulaska u pac.

Negde oko podneva prestao sam da pratim Bulatovicevo seljakanje iz emisiju u emisiju; retki nezaposleni gradjani koji sviraju k. gledajuci RTS do poslednjeg unapred placenog kilovata, tvrde da se MB pojavio kao pevac u programu "Horovi medju freskama - Katedralni DPS oktet", neki su ga videli u emisiji "Zena bez obelezja" (u kojoj je imao glavnu ulogu), primecen je kako pliva u sportskom koktelu "Svet lova Na Mila i ribolova", uhicen je da licno vodi program "Laku noc, crnogorska djeco" a bogami, vidjen je da pjeva u muzickoj emisiji "Leti, leti, pesmo moja Mila (Djukanovica)".

Konacno, dugoocekivani orgazam tempiran je za 19,30: citav integralno- pirincani govor Momira Bulatovica na Kongresu DPS2 emitovan je u "Dnevniku" u crnogorskoj celini i epskoj Njegosevskoj celosti; beskrajno povijenih obrva, s tragicno impotentnim izrazom brkova (koji su odavno zaboravili sta to bese erekcija), Momir je - kako nalaze ceremonijal u Kraljevini Jugoslaviji - prvo pozdravio opravdano odsutnog Slobodana Milosevica (sirio zenice, povredio koleno igrajuci se u vrticu, cekao babinu penziju, zaglavio se lift u Belom dvoru, pukla guma na GSB-autobusu, supruga mu dobila odliv, zaspao citajuci romane Vuka Draskovica, cekao pornic na TV "Palmi" pa se uspavao), a onda na licu mesta prisutnog Zorana Lilica citirajuci mu u lice tekst iz "Politike ekspres" koji kaze: "Lilic je mlad covek, srdacan i nesklon teskim recima, otac koji je redovno isao na roditeljske sastanke, pomagao sinu Darku u resavanju zadataka ('Ako je Milosevic = X, a Mira = Y, koliko je kubni koren iz X3 podeljen sa Y2?'), umeo da ode s njim na pecanje ili da zaigra fudbal".

U nastavku svog izuzetno pospanog izlaganja koje je izmamilo opste hrkanje, MB je upozorio da su likovi iz DPS1 unutrasnji i spoljni neprijatelji, homofili, sifilisticari, kriminalci hrvatsko-slovenacke provenijencije, otmicari DPS2 prostorija, akutni homoseksualci, albanski vampiri, slepi poslusnici Versacea (koji nije bez razloga ubijen u srpskom Majamiju), sluge Novog Svetskog Poretka i, konacno, vekovni neprijatelji Radovana Karadzica, kojeg bi Oni izrucili u Hag za boks "Luckdz strike" cigareta.

Konacno, Momir je zaplakao, zamolio Lilica da mu obrise suze, na noge su skocili uzetom pohvatani delegati "Kongresa DPS2", odnekud se stvori harmonika - i krenu nova crnogorska himna: "Sa Cetinja klice vila/ Odjebimo Djukanovic Mila". Uzbudjeni Milorad Komrakov jedva je izdrzao da ne pusti suzu; Medijski Uslovi (MU) ne samo da su jednaki za DPS1 & DPS2, nego su toliko jednakiji - da je prosto nezamislivo zbog cega u ovu zemlju ne stizu OEBS-predstavnici, ocigledno nenaviknuti na Slobodansku Realnost Apatije Njegove Ekselencije (SRANJE).

Tako smo u istom "Dnevniku" culi da je "Nasa Vlada" (§, ¨, ©, ª) vrlo zahvalna zbog erotske zelje Ugande da nas "vrati u Pokret nesvrstanih", obavesteni smo da je §, ¨, ©, ª uputila Makedoniji poziv da njeni "posmatraci" dodju i prate izbore u Orahovcu gde ce 45 glasaca birati 45 poslanika, saznali smo da po Gani §, ¨, ©, ª trazi crnoputog posmatraca koji je vec boravio u Srbiji tokom prethodnih izbora i tom prilikom izjavio da "ovakvu kolicinu Johnndz Walkera nikad nije video na glasackom mestu u svojoj hotelskoj sobi - cime se podrazumeva da su Izbori toliko SPS-demokratski da sami od sebe isparavaju", priopceno nam je da u Srbiju na Izbore stizu posmatraci-socijalisti iz Severne Koreje, Kube, Juznog Jemena, Arube, SAO Kariba i Republike Srpske, cime cemo eliminisati mogucnost Kradje, jer u gorepomenutim zemljama ne znaju za Kriminal, nisu te zemlje Crna Milova Gora, nemaju te drzavice srecu da budu ravnopravne sa Srbijom kao sto je Bulatovic ravnopravan sa Lilicem, nemaju te zemlje nista, nemaju cak ni Radovana Karadzica, jedinu autenticnu porno-zvezdu sa paljanske Televizije.

Na kojoj - recimo - ovih dana cujemo Jedan Mnogo Mudar Predlog: da se Radovanu (ako je kriv, a nije kriv jer ne moze da bude kriv) sudi u njegovoj rodjenoj kuci, a da porota bude sastavljena od njegovih telohranitelja & supruge Ljilje; tako bi se Opralo Radovanovo Ime (ORI), opet bi mogao slobodno da pise psihijatrijske pesme i, kad je nervozan, da opali granatom po Sarajevu, jer ga to totalno smiruje, a citavom srpskom narodu uvek je najvaznije da nam Radovan bude miran, veseo i srecan - jer ako nije miran, veseo i srecan, onda je nemiran, tuzan i nesrecan, zbog cega ce neki (recimo: Muslimani s malim "m") odmah da najebu, narocito ako stigne nadrkani Limonov i onako, literarno, baci par stotina rafala po Gradu U Kojem Je Pale Uvek Bilo Periferija.

Uopce, gledajuci Srpsku TV (STV), Bulatovic izgleda kao demokrata, Milosevic podseca na Havela a Komrakov na Barbaru Walters; samo Seselj izgleda kao Seselj i samo Lilic izgleda kao Lilic.

Ali, buduci da je dnevni list "Politika H.D.A. (Hadzi Dragan Antic)" obecala da ce u Predizbornoj Kampanji slediti pravila iz rodjenog Uvodnika iz 1904. godine - to znaci samo jedno: Bulatovic, Karadzic & Milosevic jedini su kandidati za titulu Drage Masin, bez obzira na negovane brkove Zorana Lilica ("Zoran je politicar koji je znao samo za rad i uspeh"; "Politika H.D.A.", 6. avgusta, strana 14) & kreativno negovan pivski stomak Vojislava Seselja.

Ah, da! Vuk Draskovic. Kandidat za Predsednika Republike (PR). Suprug Danice Darskovic. Vlasnik SPO.

Imam samo dve reci za Vuka: Slobodan Milosevic.

Iz cega proizilazi: Ajmo, Ajde, Svi U Bojkot!

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1997 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /