Utorak, 26. avgust 1997.

PROTEST SPO ZBOG PLASIRANJA LAZI U MEDIJIMA

"Tuzicemo sve redakcije koje naskode SPO-u i Draskovicu"

Beograd. - Srpski pokret obnove najostrije protestuje zbog sve ucestalijih pokusaja pojedinih beogradskih listova (medju kojima "Dnevni telegraf" prednjaci) da izmisljanjem raznih neverovatnih prica naskode SPO-u i Vuku Draskovicu.

Srpski pokret obnove, istice se u jucerasnjem saopstenju, nema nameru da demantuje svaku besmislenu pricu koju izmisli antiizborni stab, a lansiraju njihovi dezurni novinari, ali podseca javnost da su tajne pregovore sa SPS-om, Vucelicem, Milosevicem, policijom - imali upravo oni koji danas optuzuju SPO i Vuka Draskovica za postizanje tajnih sporazuma.

Razgovor koji je lider SPO-a imao sa Slobodanom Milosevicem pre mesec dana, u potpunosti je prezentiran javnosti, a dogovori postignuti na ovom razgovoru nemaju u sebi nista tajno, tvrdi SPO.

Brojne neistine koje ovih dana antiizborni stab lansira o SPO-u, dokazuju da autori ovih lazi ni sami ne veruju u svoje politicke prognoze i da su zbog toga s razlogom veoma nespokojni, navodi se u saopstenju i najavljuje da ce "po zavrsetku izbora Srpski pokret obnove tuziti sve redakcije koje su u ovom periodu plasirale lazi i time vidno naskodile SPO-u u toku izborne kampanje.

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1997 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /