Sreda, 3. decembar 1997.

BK TELEVIZIJA U PETAK SLAVI TRI GODINE RADA

Kasnjenje plata u senci glamurozne svecanosti

Beograd. - BK televizija vlasnistvo Bogoljuba Karica, obelezice u petak 5. decembra tri godine postojanja. Svecanost ce biti odrzana u svecanoj sali hotela "Interkontinental" uz prisustvo oko 1.000 zvanica.

Prosle godine ta televizija nije slavila godisnjicu svoga rada, ali se kako saznajemo za ovogodisnju proslavu "ne stedi novac". Recimo, za oko 60 novinara i novinarki pripremljena su odela i haljine koje se siju "po meri". Veliki video zid sastavljen od monitora upotpunice scenografiju svecanosti, koja ce kako je planirano zapoceti i himnom BK TV napravljenom specijalno za ovu priliku. Na proslavi ce govoriti Bogoljub Karic, a clanovi Kolegijuma i autori popularnih emisija bice predstavljeni zvanicama u "stilizovanom izdanju", za koje je zaduzen stilista BK Asok Murti.

Proslava BK televizije za koju pojedini clanovi rukovodstva procenjuju da ce kostati oko pedesetak hiljada maraka, ostavlja u drugi plan kasnjenja u isplati plata i toplog obroka zbog kojih je nezadovoljan ne mali broj zaposlenih u ovoj TV kuci.

P. R.

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1997 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /