Subota, 6. decembar 1997.

PRED KRAJ SVOG PREDSEDNICKOG MANDATA

Momir Bulatovic planira pokretanje dnevnog lista i TV

Podgorica, Beta. - Politicku koncepciju definisanu u sukobu sa Milom Djukanovicem, predsednik Crne Gore Momir Bulatovic “pojacace" osnivanjem lista, a kasnije i televizije pod patronatom sopstvene partije.

Kako se saznaje u krugovima bliskim Bulatovicu, tacan datum izlazenja nove dnevne novine jos nije utvrdjen, posto su, kako navode u tim krugovima, takvi projekti obicno skupi a Bulatoviceva partije nema mnogo novca.

Sigurno je, ipak, da kraj predsednickog manadata u provoj polovini januara 1998. godine Bulatovic nece docekati bez svog lista koji treba da spreci njegovu medijsku izolaciju nakon odlaska sa najvise drzavne funkcije u Crnoj Gori.

Novi dnevnik treba da “odigra" ulogu i na parlamentarnim izborima iduceg proleca. U politickim krugovima u Podgorici prica se o mogucnosti da se novina pojavi pod imenom “Istina", sto je bio slogan Momira Bulatovica na predsednickim izborima. Jednu od najvaznijih funkcija u listu imace bivsa urednica podgorickog gradskog lista “Polis" Zorica Tajic Rabrenovic.

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1997 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /