Ponedeljak, 22. decembar 1997.

PREDSEDNICKI KANDIDAT LEVICE MILAN MILUTINOVIC GLASAO NA SENJAKU

“Predsednik ce biti izabran"

Milan Milutinovic glasao je na
birackom mestu 25, na Senjaku

Beograd. - Na Senjaku, u Izbornoj jedinici Palilula - jedan, juce oko 10 i 30 casova je glasao predsednicki kandidat udruzene levice Milan Milutinovic u pratnji supruge Olge i sina Veljka. Na pitanja novinara Milutinovic je vrlo oskudno odgovarao. Najcesci odgovori bili su poput - ne bih to komentarisao.

Inace, Milutinovic je izrazio verovanje da ce ovaj krug predsednickih izbora uspeti jer ce izaci vise od 50 odsto glasaca, te da ce biti izabran predsednik. Predizbornu parolu levice - “I Srbija i svet", Milutinovic je prokomentarisao: “Tacno onako kako sam rekao. Da ce i Srbije i sveta biti uvek". Upitan da li ce u slucaju da se ni na ovim izborima ne izabere predsednik, on biti kandidat i na narednim, Milutinovic je rekao: “Polako, sacekajte da prodje osam sati". Na pitanje novinara da li ce mu pomoci spot “Da li ste zaboravili" o Vojislavu Seselju, pusten pred izbornu cutnju, Milutinovic je rekao: “Ne bih to komentarisao". Identican odgovor usledio je i nakon pitanja da li je tacno da su radikali, kako tvrde, napadnuti u noci izmedju subote i nedelje u mestu Klina na Kosovu.

-To stvarno ne bih mogao da komentarisem. Molim vas kako mozete tako - rekao je upitan da li su tacne tvrdnje radikala da su glasacke kutije na Kosovu vec rano ujutro bile prepune glasova.

Na pitanje “Sta ce uraditi na suzbijanju kriminala predsednicki kandidat za koga ste glasali", Milutinovic je odgovorio: “Pa sve sam to vec rekao, nemojte da ponavljamo".

Z. M. J.

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1997 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /