Ponedeljak, 22. decembar 1997.

VOJISLAV SESELJ GLASAO JE NA BIRACKOM MESTU 85, U BATAJNICI

“Narodu su izbori dosadili"

- Narodu je vec dosadilo da stalno izlazi na izbore i jasno mu je vec ko je sta na srpskoj politickoj sceni. Socijalisti i ostali levicari napravili su veliku gresku zbog ove zestoke kampanje protiv srpskih radikala i time samo pomogli narodu da odluci za koga ce glasati. Ako oni koji su krivi za slom nacionalnih interesa, za ekonomski sunovrat Srbije i za socijalnu bedu nekoga tako zestoko napadaju, znaci da je taj covek pravi izbor za Srbiju - rekao je juce novinarima dr Vojislav Seselj, lider i predsednicki kandidat Srpske radikalne stranke, nakon sto je, sa svojom suprugom, Jadrankom Seselj, glasao u OS “Svetislav Golubovic - Mitraljeta" u Batajnici. Odgovarajuci na pominjanje mogucnosti da predsednik Srbije i ovog puta ne bude izabran, Seselj je rekao: “Onda cemo ponovo na prolece na izbore".

Lider radikala je objasnio da su kontrolori ove stranke vec imali mnogo problema na Kosovu i Metohiji te da su “sinoc neki od njih u Klini pretuceni".

- Necemo dozvoliti da se provuce niti jedna nepravilnost u izbornom procesu na Kosovu. Obavesticemo javnost o svakom incidentu, a o nepravilnostima u proslom krugu stampamo specijalno izdanje “Velike Srbije". Nismo mnogo “zatezali" kod Ustavnog suda jer falsifikovani rezultati iz prvog kruga nisu mnogo narusavali odnos snaga. Zato cemo u drugom krugu da precizno sve iskontrolisemo i ako budu hteli da falsifikuju izbore morace to da urade na najbrutalniji nacin. Nece moci ni ptica da proleti!

S. M.

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1997 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /