subota, 14. februar 1998.

IZ GRADSKOG SAOBRACAJNOG PREDUZECA

Kondukteri i na linijama 27E i 27L

Eksperimentalna faza naplate karata putem konduktera koja je zapocela na linijama 27A i 52 i koja je pokazala dobre rezultate, prosirice se i na linije 27E i 27L. U rad Sluzbe kontrole Gradskog saobracajnog preduzeca ukljucice se jos 500 radnika GSP sto konkretno znaci da ce na svim linijama GSP biti pojacana kontrola.

Opravdanost uvodjenja konduktera i pojacane kontrole pokazuju i februarski podaci o prodaji markica koji pokazuju da se markice i dalje sve manje kupuju. Razlozi su poznati -Uredba Vlade Srbije kojom se firme ne obavezuju na kupovinu markica za svoje radnike, stecene navike neplacanja prevoza u vozilima GSP , velike guzve... Gradsko saobracajno preduzece kako stoji u informaciji Centra za informisanje GSP postoji iskljucivo i samo zbog gradjana i po prirodi svoje funkcije je u obavezi da obezbedi sto kvalitetniji prevoz. Jedan od preduslova da bismo gradu vratili doastojanstven prevoz je i redovno placanje svih onih koji ga koriste. S toga molimo nase putnike , stoji u informaciji, da nase napore za zastitu prihoda razumeju kao zajednicku akciju, odnosno dan pomognu da zajedno okoncamo period loseg prevoza.

Kondukteri na linijama 27A i 52 , prodali su 7.februara -2160 karata, 8.februara -2293 i 9.februara-2740 karata. Svi kondukteri nose identifikacionu kartu koja ima sluzbeni broj, pecat GSP , napisano kondukter i logotip gradskog prevoznika.

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1997 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /