nedelja, 15. februar 1997.

Sok nedjeljom

Bil i ja

Mihailo Radojicic

I velika Amerika i mala Crna Gora ponekad imaju ponesto zajednicko. Ameriku drma sex a Crnu Goru Prevlaka.

Neobicno je to sto tako jednu veliku silu potresa obicni sex. U toj zemlji sex je opsta pojava. Svi ga koriste i suprotni i isti polovi. Moze svak svakoga ali predsjednik ne smije nikoga osim svoju zenu. Tacno prije godinu i mjesec dana bio sam u toj velikoj sili kada se pripremala Klintonova promocija za drugi mandat. Danima pred promociju sve americke TV stanice pocinjale su svoje emisije vijesti udarnom informacijom u kojoj se kaze da je predsjednik Klinton vrsio seksualnu radnju sa izvjesnom Polom Dzons i jos nekima. Gospodjicu Polu su uporno prikazivali kako pacenicki ide na svjedocenje a Klintona kako moli da mu dozvole na miru da svrsi s promocijom a poslije ce na isledjivanje. I bi tako. Jedino sam ja bio narocito potresen izgledom doticne Pole jer kad sam je vidio, posumnjao sam i u njen pol. Zar da se uzorni Klinton baci na takav prosjek. To cak ni ja sebi ne bih dozvolio sa svojim skromnim lokalnim ugledom.... A mozda bih se predomislio jedino kad bi mi rekla da je Klintonova... pa da mu je preotmem... i da mu je opalim... predsjedniku Amerike. A kako Pola izgleda, zeljna je svakog pola!

Monika Luinski je vec nesto drugo. Na nju bi se "sazalili" nasi probirljivi predsjednici. Njihov repertoar je jako sirok od piljarica u CG do narodno- kafanskih pjevacica po Srbiji. Od probiraca nema "segaca" ili sto bi rekao ugledni Vuk Karadzic "k... nema oci pa u nju uskoci" (Crven ban) Bil je bio na Moniki 100 posto. Cak je i Monikina mama najavila izjasnjavanje u korist svoje cerke. Kao i svuda cerka mami sve prizna. U doticnom slucaju mozda je i mama ljubomorna sto nije dozivjela cerkin dozivljaj. Sve ovo ne vazi kod nas. Takve "dobrovoljke" kod nas bi bez isledjivanja proglasili kurvama. U Americi kada se one dobrovoljno prijave, ili narocito, po nagovoru, one su svetice. I to posteno naplacuju.

U svakom slucaju mi smo prevazisli Ameriku. Zbog takvih dogadjaja ovde predsjednici ne padaYU. Na tome se dizu. Kad bi, ne daj boze, Mira imala kon(kur)enciju Slobu ne bi ginuo jos jedan mandat a ovako s jednom jedinom gine mu i ovaj jedan jedini.

Sada se, ako ste normalni, pitate sto sam pominjao Prevlaku na pocetku. Pa stoga sto je i ona zenskog roda i svi nas u nju tucaju i YU i USA. Svi. Svi. Svi. Pa kad je takav slucaj s Prevlakom umjesto da je prepustimo onima cija je mi joj "cuvamo obraz". Kako se mi kurvamo to ne moze da izvede ni Pola Dzons ni Monika Luinski zajedno sa svojom mamom... i nista od te nase "nevinosti" necemo naplatiti, nego cemo sve platiti. A Bilu se na sve ovo (s)tuca.

P. S. Picina posta najskuplje kosta. Ko se topi, za Prevlaku se vata.

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1997 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /