ponedeljak, 12. januar 1998.

U NISU FORMIRANA "ALIJANSA ZA PROMENE MILAN PANIC"

Pokret za dobrobit naroda

Nis. - U Nisu je formirana Politicka organizacija "Alijansa za promene Milan Panic" koja ce zapoceti rad za dobrobit naroda Srbije i Crne Gore, navodi se u jucerasnjem saopstenju kancelarije Milana Panica. Alijansu za promene formirao je Inicijativni odbor sacinjen od 19 clanova na celu sa predsednikom kompanije Aj Si En i bivsim saveznim premijerom Milanom Panicem. Alijansa je je donela Deklaraciju koja ce biti objavljena 13. januara.

"U deklaraciji se navodi da ce ova politicka organizacija predstavljati pokret za unapredjenje i pomoc Srbiji i Crnoj Gori. U njoj nije predvidjeno kandidovanje gospodina Panica za bilo koju drzavnu funkciju u Srbiji i Jugoslaviji", navodi se u saopstenju.

Predstavnici MP kancelarije dodaju da je Panic proslog vikenda bio u privatnoj poseti u Nisu, kao gost u kuci poznate niske porodice Uzunovic u kojoj je smesteno sediste ove kancelarije.

"U svecanom delu gosti su bili mnogi gradjani Nisa i gradonacelnik Zoran Zivkovic i predsednik gradske vlade Branislav Jovanovic sa gotovo kompletnim rukovodstvom Skupstine grada. Gradonacelnik Nisa se u ime grada zahvalio na donaciji od 15 hiljada americkih dolara za univerzitetsku laboratoriju ", navodi se u saopstenju i dodaje da je gradonacelnik Panicu "predao simbolican poklon - knjigu 'Veliki Srbi 19. veka' kao velikom Srbinu 20. veka".

Z. M.

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1997 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /