utorak, 13. januar 1998.

VECERAS DOCEK NOVE GODINE NA ULICAMA NA TRGU OSLOBODJENJA U NISU

Juznjacka varijanta roken rola

Nis. - Gradonacelnik Nisa Zoran Zivkovic pozvao je juce Nislije da srpsku Novu godinu docekaju na Trgu Oslobodjenja u centru grada gde je planiran veliki rok spektakl. “Prosle godine smo na doceku srpske Nove godine, kao neformalno gradsko rukovodstvo, obecali da cemo nastaviti tradiciju doceka na Trgu i to ispunjavamo", rekao je Zivkovic.

Docek srpske Nove godine bice autenticna juznjacka varijanta R’n’R. Organizator i pokrovitelj manifestacije je Skupstina grada Nisa koja je za ovu manifestaciju izdvojila 100.000 dinara. U “velikom spektaklu doceka Nove godine", ucestvovace Crkvena pevacka druzina “Branko" zatim niski bend “Novembar" i Niski dzez bend OK koneksn sa Vudu Popajom pa Kerber, Deca losih muzicara, Vlada Divljan, Elektricni orgazam i Saban Bajramovic...

Z. Kosanovic

CACAK

Nista bez bureka i piva

Cacak, Beta. - Skupstina opstine Cacak organizovace veceras docek Srpske nove godine na gradskom trgu, saopstio je juce Odbor za organizaciju doceka. Suorganizator te manifestacije su Dom kulture i “Cacak film", a medijski sponzor Radio Cacak.

Organizacioni Odbor ocekuje da ce Srpsku novu godinu na trgu docekati oko 10 hiljada gradjana, kojima ce biti besplatno sluzeno pivo, vruca rakija, peciva i burek.

SVEDSKI STO U KRAGUJEVCU

Sampanjac “kod Krsta"

Na glavnom kragujevackom trgu veceras ce biti postavljen svojevrsni “svedski sto" sa 1.500 lepinja sa pljeskavicama i isto toliko sendvica sa sunkom i kackavaljem. Tocice se vino iz Levca (spremljeno 200 litara) i niksicko pivo. U ce ponoc okupljenima biti podeljeno 100 boca sampanjca.

Z. R.

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1997 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /