cetvrtak, 15. januar 1998.

SAOPSTENJE SRPSKOG POKRETA OBNOVE

Beogradjani Djindjicevi taoci

Podsecamo Beogradjane da Demokratska stranka, u istom broju kao i Srpski pokret obnove, ima svoje predstavnike u upravnim odborima svih javnih preduzeca i ustanova u Beogradu i da su njeni ljudi direktori polovine ovih javnih preduzeca i ustanova, kaze se u saopstenju SPO i dodaje da:

"Do sinoc, generalni direktor GSP-a bio je covek Zorana Djindjica i upravo je, u sprezi sa njim i potkupljenim sindikalcima, Demokratska stranka paralisala prevoz Beogradjana.

Demokratska stranka drzi vlast u Beogradu onoliko koliko i SPO, i tu vlast koristi iskljucivo da blokira svaki rad, proizvodi stetu i haos.

Vec tri dana, Beogradjani su taoci ove sramne strategije. Sutra ce, nije iskljuceno, Beogradjanima biti iskljucena i voda i grejanje, vrtici i obdanista za decu bice zatvoreni, a i gradska cistoca ce odbiti da radi. To je politicka platforma Zorana Djindjica. Sto gore po narod, to bolje po njega.

SPO ce uciniti sve da zastiti Beogradjane od ovih stetocina i nekih njihovih saveznika u SPS-u koji izdaju diverzantske naloge lideru DS, a sa ciljem da Beograd padne pod prinudnu upravu i da se za to okrivi SPO", kaze se na kraju saopstenja.

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1997 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /