Petak, 18. jul 1997.

KOLEGIJUM BK TELEVIZIJE

Incident nismo mogli da sprecimo

Kolegijum BK televizije sa zaljenjem konstatuje da se u preksinocnoj emisiji "Tet-a-tet" dogodio incident tokom razgovora, u kome su ucestvovali advokat Nikola Barovic i predsednik Opstine Zemun Vojislav Seselj.

BK televizija, dosledna svom uredjivackom konceptu da neguje civilizovan dijalog i omoguci izrazavanje razlicitih misljenja, pozvala je Nikolu Barovica i Vojislava Seselja, da u direktnom razgovoru, u prenosu uzivo, saopste javnosti svoje stavove o slucaju stana porodice Barbalic iz Zemuna.

Na zalost, nasi gosti prekoracili su granice pristojnosti, zbog cega je voditelj emisije "Tet-a-tet" bio prinudjen da je prekine pre isteka predvidjenog termina emitovanja.

Verbalni sukob, zapocet u studiju, nastavljen iza kamere, pretvorio se u fizicki obracun, u kome je povredjen advokat Nikola Barovic.

Predstavnici Kolegijuma BK televizije posetili su nocas gospodina Barovica uz izvinjenje zbog incidenta koji se desio u nasoj kuci, a koji ni na koji nacin nismo mogli da sprecimo - kaze se u saopstenju Kolegijuma BK televizije.

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1997 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /