Petak, 18. jul 1997.

TOMISLAV NIKOLIC, SEF POSLANICKE GRUPE SRS U SKUPSTINI SRBIJE

Barovica je prebio narod

Beograd, Beta. - Sef poslanicke grupe Srpske radikalne stranke u Skupstini Srbije Tomislav Nikolic rekao je juce da ne zna ko je prebio beogradskog advokata Nikolu Barovica. Nikola Barovic izjavio je da ga je pretukao i povredio telohranitelj lidera SRS Vojislava Seselja posle sinocnje emisije na BK televiziji u kojoj su gostovali Barovic i Seselj.

"Otkud ja znam ko je prebio Barovica. To pitajte njega", rekao je Nikolic novinarima u republickoj skupstini. On je nazvao Barovica "ludakom" i istakao da ne moze da komentarise njegove price. Na pitanje novinara ko je prebio Barovica, Nikolic je odgovorio: "Mislim da ga je prebio narod. Narod je reagovao na ono sto Barovic radi i govori". "Mozda je Barovic pao na koru od banane", rekao je Nikolic. "Ja ne znam ni za kakav postupak telohranitelja Vojislava Seselja. Ja znam samo ono sto sam video da je uradio Seselj. Ostao je miran i posle svega sta je Barovic izgovorio. Ja ni pola emisije ne bih izdrzao", rekao je Nikolic.

On je dodao da "samo vrhunski politicar kao sto je Vojislav Seselj moze da istrpi uvrede koje mu je uputio advokat Barovic". "Barovic je trazio mecku i dobio je mecku. Onakvo ponasanje je znak da je zeleo da isprovocira Vojislava Seselja i da u studiju napravi neku neprijatnost kako bi ga eliminisao kao predsednickog kandidata", rekao je Nikolic. On je jos rekao da zna da je emisija zavrsena, "a sta je posle bilo ne znam".

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1997 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /