Subota, 19. jul 1997.

NISKA KOALICIJA "ZAJEDNO"

Radikali se dobijaju reciklazom socijalista

Nis. - Predstavnici niske "Zajedno" osudili su najnoviji ispad predsednika SRS dr Vojislava Seselja ciji je telohranitelj u prostorijama BK televizije pretukao beogradskog advokata Nikolu Barovica.

"GSS upucuje poziv svim svim strankama demokratske opozicije da bojkotuju predsednika SRS Seselja i ne ucestvuju ni u jednoj televizijskoj emisiji u kojoj se on pojavljuje", rekao je na pres konferenciji lokalne "Zajedno" portparol GSS u Nisu Vladimir Cvetkovic i dodao da ova partija ne priznaje fizicko razracunavanje kao metod politicke borbe.

On je rekao da se GSS nada da ce advokat Barovic pokrenuti krivicni postupak zbog zadobijenih teskih telesnih povreda ida ce u tom slucaju "sve stranke demokratske opozicije biti uz njega". Zamenik portparola niskog SPO Miroslav Djordjevic je dodao da Seselj ovakvim ili politickim postupcima iznova dokazuje da je omiljeni "dvorski opozicionar" predsednika Slobodana Milosevica."Ocekujemo jos blizu saradnju SPS i SRS jer je ocigledno da se Milosevic blizi svom politickom kraju", rekao je Djordjevic i zakljucio da se "radikali dobijaju reciklazom socijalista".

Z.M.

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1997 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /