Nedeljna, 20. jul 1997.

RTSPS EKSTAZA: SM ZA PM

Predsednik za masovni orgazam

Epilog znamo: SM je postao Nenadani President Of Tzv. SRJ; Nikolu Barovica je prebilo FVS-obezbedjenje; FVS je iz Zemuna podrzao ISMZPSRJ; SM je zahvalio FVS na promidzbi "demokratskih BK Telecom" metoda u emisiji "Tet-a-Tet", Zoran Dj. jos je nekoliko dana gradonacelnik Beograda, u Novom Pazaru Muslimani se pisu skracenicom SPS, Crna Gora je u zalosti - ubijen je Djukanovicev drug Djani Versace, FVS ce navijati za zagrebacku "Croatiu" protiv tzv. "Partizana", Zemun ce biti hrvatski ili ga nece biti, stvoricemo jos Lepsu I Stariju Jugoslaviju Sa SM Na Celu (LISJSSMNC), uopste - D. B. Bidza jeste u pravu: Isus Hrist oduvek je bio clan Socijalisticke Partije Srbije!

Na predlog Milorada Vucelica, Glavni odbor Socijalisticke partije Srbije vecinom glasova smenio je danas popodne predsednika Slobodana Milosevica. Iste veceri, Miloseviceve pristalice u Gradskom odboru SPS iz svojih redova iskljucili su Milorada Vucelica i jos 1276 clanova Glavnog odbora. Negde pre ponoci, clanovi Glavnog odbora SPS iskljucili su Slobodana Milosevica (SM) iz partije i rasformirali Gradski odbor SPS. Odmah iza ponoci, Gradski odbor SPS odrzao je sednicu i odlucio da iz Gradskog odbora iskljuci Glavni odbor na celu s Miloradom Vucelicem. Oko tri izjutru, Mesna zajednica Dedinje proglasila je partijsku autonomiju i iz SPS izbacila Gradski i Glavni odbor.

Pred zoru, nakon maratonske sednice, Gradski odbor podelio se na dva nejednaka dela: reformisticko krilo na celu sa Dobrivojem Budimirovicem Bidzom pridruzilo se Srpskoj Radikalnoj Stranci Svih Socijalistickih Zemalja (SRSSSZ), dok je liberalno krilo predvodjeno Radovanom Radovicem Rakom pristupilo frakciji Momcila Krajisnika u okviru tvrdog jezgra mondijalistickih nacionalista glede frakcije Srpske Demokratske Stranke Svih Radikalskih Zemalja (SDSSRZ). Ostavljen na cedilu, Slobodan Milosevic je u intervjuu za NTV Studio B izjavio da ce verovatno pristupiti stranci Nebojse Covica, jer licno veruje politickoj intuiciji dr Budimira Kosutica koji zna sta radi. Povodom izbora Dobrivoja Budimirovica Bidze za predsednika SRJ, Milosevic je BK Telekomu ekskluzivno izjavio: "Siguran sam da ce predsednik Budimirovic svu svoju energiju, znanje i fizicke sposobnosti staviti u funkciju stvaranja uslova za bolji zivot gradjana Svrljiga i Jugoslavije. Njegov izbor za predsednika SRJ otvara nasoj zemlji nove horizonte prosperiteta, mira i razvoja, a svim njenim gradjanima perspektivu boljeg zivota u vremenu koje dolazi."

Povodom optuzbi da je Budimirovic prevazidjen politicar, Milosevic je rekao da to govore oni kojima na srcu nije Jugoslavija: "Prevazidjeni su svi oni koji tako misle i govore, jer izbor Bidze za predsednika pozdravljaju svi gradjani koji su za mir, jedinstvo i bolju buducnost. Samo oni koji su za rat, nejedinstvo i losiju buducnost mogu da budu protiv Dobrivoja", dodao je Milosevic, obecavajuci da ce pod vodjstvom Alternative Nebojse Covica uciniti sve da se kod medjunarodnih institucija obezbedi "ugled i autoritet D. B.Bidze kao faktora stabilnosti, mira i saradnje u ovom delu Svrljiga i Evrope".

Umesto da se po iznetom a vec vidjenom scenariju belosvetskih mocnika Socijalistickoj partiji Srbije dogodi Demokratska partija socijalista - desilo se ono sto je Budimirovic najmanje ocekivao: prilikom tajnog glasanja u Saveznoj skupstini (kako javlja TV "Dnevnik" u svom specijalnom, cetvorocasovnom izdanju) za predsednika tzv. SRJ, na opce iznenadjenje, izabran je tzv. Slobodan Milosevic (leksikografsko objasnjenje "Politike" s naslovne strane: "Licnost za koju se neposredno vezuju ostvarivanje najznacajnijih drzavnih i nacionalnih interesa nase zemlje i njenih gradjana"). Pomenuti Milosevic (PM) u subotu se kandidovao za ovu funkciju, u nedelju pre podne podneo Skupstini izvod iz Maticne knjige vencanih i tako - nakon sto je ispunio sve uslove predvidjene Zakonom o drzavnom braku - vec u utorak bio izabran za Predsednika tzv. SRJ; krajnje demokratska SPS procedura obezbedila je da tzv. Slobodan u Skupstini nema tzv. protivkandidata ("Politika" naglasava: "Odlucila ubedljiva vecina"), pa je RTSPS bez grize savesti iskoristio Tanjugov prilog, pripremljen jos u ponedeljak, 24 casa uoci Ocekivano Neocekivanog Izbora SM Za PM (ONISMZPM); u anketi pod naslovom "Cestitke Slobodanu Milosevicu povodom izbora za Predsednika SRJ", procitali smo (u "Politici") da su nekoliko dana pre Izbora Slobodana Milosevica Za Predsednika SRJ (ISMZPSRJ) gradjani Pristine "primili sa odusevljenjem", potom smo culi da su gradjani Kosova Polja jos pre tri meseca sa "velikim odusevljenjem i zadovoljstvom" pozdravili ISMZPSRJ, iz dubina Vlasinskog jezera javilo se 50 mladih komunista (koji u vodi pohadjaju ronilacku politicku skolu) da nam perajima dojave kako je na celo Srbije & Crne Gore stigao covek u kome "mladi ronioci-komunisti vide pravu vodenu licnost, coveka izrazenih i potvrdjenih natprirodnih sposobnosti da zajednicu jugoslovenskih cudovista iz slatkovodnih jezera vodi putem Loh Nesa i prosperiteta".

Ipak, tradicionalno najbolji bio je Dragan 98 oktana Tomic; nakon sto je benzinskim crevom na "Dejton" pumpi duvao lepak, smogao je hrabrosti da se Njemu obrati u drugom licu jednine: "U ime GSSPSBGD i u svoje licno ime cestitam Ti na Izboru Za Predsednika SRJ. Sa Tobom na celu Jugoslavija je dobila iskusnog benzinskog drzavnika cije je mudro rukovodjenje garant razvoja Jugopetrola kao stabilne, demokratske, ekonomske i kulturno prosperitetne i u svetu priznate crpne stanice INA koju smo oteli Hrvatima." Bracni drugovi Gorica i Gajevic (GiG) takodjer nisu propustili priliku za promidzbu kod Slobodana: "Uvereni smo (GiG) da ces, kao i do sada, svojom istrajnom i perverznom politikom afirmisati nasu erotsku drzavu kao ravnopravnu zajednicu seksualno istorodnih hermafrodita, doprinositi brzem ukljucivanju u grupnoseksualne integracione procese i raditi na opstu onanisticku dobrobit zenskog dela naroda SRJ."

Yes, u "Dnevniku" se pojavio i Vitez Od Mostara (VOM), general-pukovnik Momcilo Perisic, nacelnik Vojske SPSSRJ; kratkim rafalom od 82mm, genpuk Momcilo porucio je Budimirovicu tj. Milosevicu da ce On tj. Slobodan dati "vatreni doprinos" granitnoj & granatnoj stabilnosti zemlje Koja Nikad Nije Bila U Ratu, jer je zahvaljujuci bracnim aktivnostima PM, u prelomnim trenucima Za Nasu Zemlju (ZNZ) sacuvan mir, odlucno se krenulo putem miniranih demokratskih, politickih, ekonomskih i oralnih reformi, uvedena je visestranacka i visecevna SPS/JUL demokratija, uspostavljene su polne funkcije Federacije iz dugih cevi a posebno smo ponosni sto je nastavljen kontinuitet hrvatske drzavnosti, jer danas telefonom uvijek hrvatski Vukovar mozete da dobijete sa fantasticnih sedam cifara (99 385 31...), umesto primitivnog tel. poziva sa samo tri broja, u vrijeme kad Srbija Godinama Nije Bila U Ratu.

Dok se u SS (Saveznoj Skupstini) slavilo skromno, u SS (Skupstini Srbije) pevalo se na sav glas: emisija "Bez reci" (BK Telekom) uhitila je D.B. Bidzu i R.R.Raku kako usred SS-klupa dvoglasno/ unisono pevaju "Slobodane, ti si komunista/ Volimo te k'o Isusa Hrista"; osovina Svrljig - Trstenik, usred rasprave o Zakonu Od Izbornih 2900 Jedinica, vokalno je funkcionisala besprekorno, taman dovoljno provokativno da se Jesus H. Slobodan 23. jula pojavi u SS i polozi Zakletvu da ce braniti Mir, Jedinstvo, Bolju Buducnost, Simu Drljacu, Voju Vojvodu i Momcila Krajisnika od spoljnih a narocito Unutrasnjih Neprijatelja (UN) koji se mnoze SFOR-ovskom brzinom.

Sve to nije omelo Bogoljuba (coveka, ne kamilu) Karica da u ime BK Grupe ne uputi PM sledecu ljubavnu poruku: "Vasim izborom za predsednika nase zemlje, SRJ je dobila snazan podsticaj za dalji razvoj privrednih, demokratskih i svih televizijskih procesa, u okviru jedinstvene i snazne federacije jugoslovenskih kamila."

Ali, zivotinja Bogoljub nije bila tamo gde je trebalo; u sredu uvece na B- Kamili TV, sreli su se profesionalni advokat Nikola Barovic i profesionalni Fasista Vojislav Seselj (FVS). Aktivno podrzan MU-Policijskim izvestajima o Barovicevom zivotu (ko je bio na sahrani Barovicevog oca; gde danas Nikola zivi; gde je rodjen i s kim se druzi), gradonacelnik Zemuna ponasao se kao SPS-Himler iz Srpskog Sarajeva (SS). Shvatajuci, sasvim ispravno, da TV-dijalog ne podrazumeva vredjanje mrtvog oca, Barovic je ucinio ono sto se moralo uciniti; prekinuo je Farsu, bacivsi Fasisti U Lice (FUL) casu vode, ostavljajuci zabezeknutog Seselja u njegovom prirodnom okruzenju - medju mentalnim fekalijama Zemunske naci-opstine, neobicno tuznog sto kao drzavljanin MH- Federacije iz Opcine Centar-Sarajevo nikako da dobije pasos s Ljiljanima.

Epilog znamo: SM je postao Nenadani President Of Tzv. SRJ; Nikolu Barovica je prebilo FVS-obezbedjenje; FVS je iz Zemuna podrzao ISMZPSRJ; SM je zahvalio FVS na promidzbi "demokratskih BK Telecom" metoda u emisiji "Tet-a-Tet", Zoran Dj. jos je nekoliko dana gradonacelnik Beograda, u Novom Pazaru Muslimani se pisu skracenicom SPS, Crna Gora je u zalosti - ubijen je Djukanovicev drug Djani Versace, FVS ce navijati za zagrebacku "Croatiu" protiv tzv. "Partizana", Zemun ce biti hrvatski ili ga nece biti, stvoricemo jos Lepsu I Stariju Jugoslaviju Sa SM Na Celu (LISJSSMNC), uopste - D. B. Bidza jeste u pravu: Isus Hrist oduvek je bio clan Socijalisticke Partije Srbije.

Religija mozda jeste opijum za narod, ali je SRS opijum za SPS!

Proverite u Zemunu! Now!

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1997 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /