Petak, 25. jul 1997.

SAOPSTENJE KABINETA PREDSEDNIKA SRJ

Milosevic primio sefove poslanickih grupa u Saveznoj skupstini

Beograd, FoNet. - Predsednik Savezne Republike Jugoslavije Slobodan Milosevic primio je juce na odvojene razgovore lidere poslanickih grupa u Saveznoj skupstini. U saopstenju iz predsednikovog kabineta, koje prenose beogradski mediji, navodi se da je u razgovorima najveca paznja posvecena pitanjima od znacaja za jacanje Savezne Republike Jugoslavije i dalje unapredjivanje rada njenih institucija.

Predsednik Milosevic je, kako se navodi, izrazio pozitivan stav o pretpostavkama koje je izneo Vuk Draskovic, isticuci da ih, po njegovom saznanju, niko ne osporava, ni u vladi, ni u vladajucoj partiji, i da su vec ili ce biti ukljucene u izbornu regulativu u Srbiji, osim trece tacke, koja se odnosi na odlaganje za posle izbora uskladjivanja sa propisima rada nekih lokalnih radio i tv stanica. Milosevic je, medjutim ocenio da i to pitanje, ako doprinosi stvaranju dobre volje, moze da se odlozi za posle izbora i da on licno zeli da se zalozi da pomenute pretpostavke budu ostvarene.

Predsednik Milosevic je juce odvojeno primio Milutina Stojkovica - Socijalisticka partija Srbije, Zeljka Sturanovica - Demokratska partija socijalista, Vojislava Seselja - Srpska radikalna stranka, Zivka Soklovackog - Jugoslovenska levica, Jordana Aleksica - u ime Nove demokratije, Jozu Lasla - vojvodjanski Madjari, koalicija "Vojvodina" i Socijaldemokratska partija Crne Gore i Vuka Draskovica - Srpski pokret obnove.

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1997 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /