Utorak, 13. maj 1997.

NOVAK KILIBARDA O SKUPSTINI BOJOVICEVIH "NARODNJAKA" U TIVTU

Zaokurzena politicka papazjanija

Podgorica. - Skupstinu Narodne stranke u Tivtu, koju je odrzao dr Bozidar Bojovic, lider "narodnjaka" dr Novak Kilibarda ocijenio je kao "posljednji pokusaj da se unisti jedina srpska opoziciona stranka u Crnoj Gori", dodajuci da je "trodnevno ljetovanje pristalica lika i djela dr Bozidara Bojovica zavrsilo promocijom vodje sekte i predsjednika nove stranke na politickoj sceni Crne Gore".

"Zanimljivo je bilo gledati goste sekte, doduse sad vec nove stranke, koji svojim politickim znacenjem taman odgovaraju nivou sekte", naglasava u svom saopstenju za javnost dr Kilibarda i konstatuje da su se u Tivtu okupili "perspektivni Nikola Milosevic i malo perspektivniji Vojislav Kostunica, inace najzesci razbijaci koalicije "Zajedno", te predstavnica Seseljove stranke u Crnoj Gori.

Dr Kilibarda istice da su "sekti vazniji predstavnici nadaleko cuvenih sest mjesnih zajednica iz Podgorice, poznatih po intimnom politickom odnosu prema Slobodanu Milosevicu", od predstavnika medjunarodne zajednice. "Odsustvo opozicionih parlamentarnih stranaka i koalicije "Zajedno" nadoknadjeno je prisustvom predstavnika DPS-a Zorana Jankovica, predsjednika SO Tivat. Tako je ova politicka papazjanija zaokruzena", ocjenjuje lider Narodne stranke Crne Gore.

B. I. M.

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1997 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /