Ponedeljak, 19. maj 1997.

PREDSEDNIK SPO NA PANCEVACKOJ TELEVIZIJI

Vuk Draskovic: "Necu da pravim krcmu od Koalicije"

Pancevo. - Gostujuci u subotu uvece u prvoj emisiji "Intervju gledalaca" Televizije Pancevo i odgovarajuci na brojna pitanja gledalaca, Vuk Draskovic, predsednik SPO i predsednicki kandidat koalicije "Zajedno", rekao je: "Neshvatljiva mi je naopaka kampanja protiv Koalicije drugo dvoje lidera, gospodina Djindjica i gospodje Pesic. Oni u poslednja tri meseca o nasoj slavnoj i pobednickoj Koaliciji pricaju da je slaba i da je treba zbog toga prosiriti. Ko god prisao koaliciji donece najvise 50 hiljada glasova, a za uzvrat cemo dobiti 500 hiljada problema. Ja necu od Koalicije da pravim krcmu ili mehanu"-

Odgovarajuci na pitanje da li ce, zbog ucestalih i kroz javne medije. lansiranih nesuglasica, uskoro sazvati Predsednicki savet koalicije, Draskovic je rekao: "Necu to uciniti sve dok gdja Pesic i g. Djindjic ne prestanu da krse vec potpisane sporazume. Ne pada mi na pamet da potpisujem neke nove sporazume o zastiti dosadasnjih sporazuma i dogovora".

Ako kojim slucajem dodje do raspada Koalicije, prava je sreca sto za ovu katastrofu, pred gradjanima i narodom, nece biti odgovoran SPO, zakljucio je Vuk Draskovic.

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1997 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /