Ponedeljak, 3. novembar 1997.

SPEKULACIJE O HAPSENJU UBICE ZORANA TODOROVICA

Ubica nije uhapsen

Beograd. - Informaciju da je uhapsen mladic koji je ubio generalnog sekretara JUL Zorana Todorovica Kundaka, objavljenu u subotu u "Vecernjim novostima", demantovali su juce "Nasoj Borbi" izvo ri u SUP Beograd. Istraga o ovom slucaju vodi se intenzivno, obavlja se veliki broj informativnih razgovora sa ljudima za koje se sumnja da bi mogli imati veze sa ubistvom, ili koji bi mogli pomoci u razjasnjavanju pozadine ovog zlocina, ali bez konkretnih rezultata. Iako ovi izvori nemaju detaljni i potpuni uvid u tok istrage odlucni su u tvrdnji da je objavljena vest netacna.

Beogradski dnevnik je u subotu objavio da je "moguci ubica, odnosno mladic za koga se sumnja da je imao vezu sa zlocinom uhapsen", ne locirajuci poreklo informacije.

Objavljeno je jedino da tu vest "nije potvrdio niti demantovao istrazni sudija Okruznog suda Svetomir Milovanovic", koji to i ne mora da zna posto istragu, kada je u pitanju nepoznati izvrsilac, vodi iskljucivo policija, a sud od SUP-a preuzima eventualne osumnjicene.

D. P.

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1997 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /