Ponedeljak, 10. novembar 1997.

DANAS NOVI PREGOVORI O ZAJEDNICKOM PREDSEDNICKOM KANDIDATU DEMOKRATSKE OPOZICIJE

Uz Draskovica samo Vojvodjani

Miodrag Isakov najavio da bi podrsku lideru SPO kao jedinstvenom predsednickom kandidatu SPO mogao dati i Savez vojvodjanskih Madjara

Beograd. - Prema najavi BK Televizije danas bi devet opozicionih stranaka trebalo da donesu konacnu odluku o podrsci kandidaturi Vuka Draskovica za predsednika Srbije. Lideri Demokratske alternative i Socijaldemokratije nisu zeleli da daju izjave o subotnjim razgovorima vodjenim sa predsednickim kandidatom Draskovicem. Vuk Obradovic, predsednicki kandidat Socijaldemokratije i predsednik te partije, rekao je da ce odluka o tome da li ce biti podrzan jedinstveni kandidat opozicije biti doneta u cetvrtak.

Miodrag Isakov koordinator okupljanja demokratske opozicije izjavio je za "Nasu Borbu" da Draskovica za sada podrzavaju samo clanice Koalicije Vojvodina, a da ocekuje da ce im se ovih dana pridruziti i Savez vojvodjanskih Madjara.

Komentarisuci stav ostalih stranaka demokratske opozicije, koje su se za sada izjasnile da ne podrzavaju lidera SPO kao jedinstvenog kandidata za predsednika Srbije, Isakov je rekao: "To je zalosno, ali nasa politicka realnost je takva".

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1997 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /