Sreda, 12. novembar 1997.

POVODOM FOTOGRAFIJE BRACNOG PARA MILOSEVIC-MARKOVIC SA PRIJATELJIMA NA NEDELJNOM RUCKU OBJAVLJENE U NEKOLIKO LISTOVA

Ko je "paparaco"?

Iako je "paparaco", kome, izgleda, nije stalo do slave, zeleo da sakrije svoj identitet, na jednoj od fotografija mu se omakla greska


Fotografija "s greskom": Rucak u Pozarevcu
FOTO: "Nepoznati paparaco"

"Neformalna (zajednicka) fotografija" bivseg predsednika Srbije Slobodana Milosevica i kandidata za to mesto Milana Milutinovica je,izgleda, deo predizborne kampanje. Direktiva Gorice Gajevic i Milomira Minica, zaduzenih za Milutinovicevu predizbornu kampanju, kako nezvanicno saznajemo, bila je da se on pojavljuje do izbora, kada god moze, u drustvu Slobodana Milosevica.

Fotografija predsednika SRJ i ministra inostranih poslova, sa suprugama Mirom Markovic i Olgom Milutinovic na nedeljnom rucku u jednom pozarevackom restoranu objavljena je u ponedeljak u "Politici", "Politici Ekspres" i "Dnevnom telegrafu".

Iako je "paparaco", kome, izgleda, nije stalo do slave, zeleo da sakrije svoj identitet, na jednoj od fotografija mu se omakla greska. Taj "profesionalac" je zaboravio da ce, ako postavi kameru ispred ogledala, snimiti i svoj lik. Fotografiju "sa greskom", doduse, objavio je samo "Dnevni telegraf".

U novinarskim krugovima tvrde da "paparaco" i nije "paparaco", vec da je iz jedne srodne profesije, blizak porodici Milosevic-Markovic. Na fotografijama, inace, nije tesko uociti jos dva postavljena tanjira za "skrivene" goste.

Slanje poruka biracima i politickim suparnicima preko fotografije "neformalnog nedeljnog rucka" vec je oproban uoci prosle predizborne kampanje jednog drugog politickog bracnog para. U nekoliko "odabranih" beogradskih listova tada je stigla (i objavljena je), fotografija Vuka Draskovica, njegove supruge Danice, Vojislava Seselja i Bogoljuba Karica kako rucaju u jednom beogradskom hotelu. "Paparaco" je ostao nepoznat.

I. K.

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1997 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /