Ponedeljak, 17. novembar 1997.

DRAGAN KOJADINOVIC DEMANTUJE VEST DA PODNOSI OSTAVKU

"Nasoj Borbi" serviraju dezinformacije

Beograd, Beta. - Direktor I glavni i odgovorni urednik RTV Studio B Dragan Kojadinovic demantovao je u subotu pisanje "Nedeljne Nase Borbe" da je najavio da ce otici sa te funkcije posle preds ednickih izbora u Srbiji. NNB je u subotu, pozivajuci se na neimenovani izvor (clana Upravnog odbora te kuce) objavila da je Kojadinovic svoju nameru da "dobrovoljno odlazi" saopstio najblizim saradn icima, i rekao da ce to uciniti 18. decembra.

Razlog je, po pisanju dnevnika, Kojadinovicevo nezadovoljstvo zbog svakodnevnih pritisaka Srpskog pokreta obnove da se Studio B jos vise angazuje u predsednickoj kampanji lidera SPO Vuka Draskovica.

"'Nasa Borba' ne saznaje - "Nasoj Borbi" serviraju dezinformacije. U eri mobilnih telefona moze da se proveri svaki glas. To nalazu pravila profesije", a njih 'Nasa Borba' ocigledno ne priznaje. "Da je tacno ono sto se u tekstu navodi kao povod za dobrovoljno podnosenje ostavke - pritisak na Studio B da pojaca propagandnu kampanju predsednickog kandidata SPO - bilo bi logicno da se ostavka podne se 18. novembra, pre izbora od 7. decembra, a ne 18. decembra", navodi Kojadinovic. "Sto se tice odnosa SPO prema Studiju B i meni licno, oni su vrlo korektni i ni po cemu ne ugrozavaju profesionalni rad Studija B", dodao je Kojadinovic.

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1997 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /