Ponedeljak, 17. novembar 1997.

U INTERVJUU LISTU "VIJESTI"

Ministar Zoran Knezevic najavio mogucu ostavku

Podgorica, Beta. - Savezni ministar pravde Zoran Knezevic izjavio je da ce podneti ostavku kada bude "shvatio" da je sva politicka borba postala "bespredmetna i neuspesna i da je pravo porazen o od sile".

U intervjuu za podgoricke "Vijesti", Knezevic je pre dva dana rekao da nije kovertirao ostavku i da posao obavlja u meri u kojoj to "okolnosti dozvoljavaju".

On je dodao da do sada nije dobio prigovor od saveznog premijera Radoja Kontica zbog politickog delovanja. Komentarisuci sve cesce zahteve da se on i jos neki savezni ministri, zbog politickog delova nja povuku iz savezne vlade, Knezevic je rekao da ukoliko pobedi koncepcija Mila Djukanovica, "prirodno je da svi savezni ministri razmisle o tome da vise ne obavljaju te funkcije".

Knezevic je dodao da ukoliko pobedi koncepcija Momira Bulatovica, "nema sanse" da potpredsednik savezne vlade Vojin Djukanovic, naklonjen politici Mila Djukonavica, ostane u saveznoj vladi. Komentari suci nedavni tv duel sa saveznim i republickim poslanikom Stefanom Susicem, koji je u Crnoj Gori izazvao burne reakcije, Knezevic je rekao da ce "sam preuzeti odgovornost" ukoliko prepozna da je svoj im ukupnim delovanjem naneo stetu i da predstavlja teret i Momiru Bulatovicu i Glavnom odboru njegove partije.

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1997 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /