Subota, 22. novembar 1997.

KONFERENCIJA ZA NOVINARE VUKA DRASKOVICA U LESKOVCU

OEBS obavesten o blokadi drzavnih medija

Lider SPO pozvao Vojislava Seselja na TV duel i porucio da ce mu "ako na taj megdan ne izadje poslati vunu i preslicu da mu plete gace i kosulju"

Leskovac. - Na drzavnoj televiziji, u "Politici" i u ostalim drzavnim medijima prisutan je samo jedan predsednicki kandidat, kandidat levice Milan Milutinovic. Takvo ponasanje je nedopustivo i mi smo preduzeli odredjene korake kod Nadzornog organa, a obavestili smo i OEBS - rekao je predsednik SPO i predsednicki kandidat te stranke Vuk Draskovic na jucerasnjoj konferenciji za novinare u L eskovcu.

Draskovic je istakao da predsednicki izbori u Srbiji nece biti casni ukoliko RTS ne omoguci duel predsednickih kandidata levice, SRS i SPO, i dodao da je prema nekim informacijama Milutinovic prihvat io njegov poziv za TV suceljavanje.

- Seselj medjutim bezi od duela sa mnom jer je kukavica i plasljivac. Ja mu iz Leskovca porucujem - ako na taj megdan ne izadje, poslacu mu vunu i preslicu da mi plete gace i kosulju, kazao je Vuk Dr askovic.

Predsednicki kandidat SPO i ovoga puta demantovao je glasine o "posrednim ili neposrednim" kontaktima izmedju te stranke i leve koalicije, dodajuci da te "gluposti i glasine" po Srbiji plasira Seselj koji "tri puta dnevno prosi JUL".

- Ne verujem da je moguca ikakva druga koalicija do one koju su trasirali pokojni Kundak i Seselj, gde bi pored SRS i JUL u koaliciju usao i jedan deo Socijalisticke partije - kazao je Draskovic.

M. M. J.

SRS - pet ljudi

- U Srpskoj radikalnoj stranci postoji pet ljudi, sestog nema, bucni, napadni, odnegovala ih TV Bastilja, koji idu po Srbiji i pricaju o njihovom nekakvom programu od 100 tacaka, a da niko od te gosp ode ne zna da nabroji tih 100 tacaka - rekao je Vuk Draskovic.

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1997 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /