Sreda, 26. novembar 1997.

RADOVAN RAKA RADOVIC NA KRUSEVACKOJ TELEVIZIJI PLUS

Seselj kao Majka Tereza

Seselj fizicki uplasi sagovornika, ali se ja ne bojim TV duela s njim i prvo bismo videli, kao stari clanovi Saveza komunista, sta je ko u toj partiji uradio

"Seselj je demagog i galamdzija i ukoliko pobedi i postane predsednik, sankcije nam ne ginu. Istina, u poslednje vreme, postao je Majka Tereza i Kosovka devojka jer je shvatio da njegova politika ne prolazi najbolje. Ume Seselj da bude i dobar. Nije on tako brljiv. Citao sam ja njegova komunisticka dela i ima tu dobrih stvari samo sto se toga odrekao. Rado bih prihvatio duel s njim. [eselj ima p rednost jer je fizicki jak pa se odmah, u startu, izdere i sagovornika zaplasi, pa ovaj ne zna ni rec da kaze. Ja se ne plasim i smeo bih da mu izadjem na TV duel cak i u inostranstvu ako ovde nema s tanice koja bi to prihvatila. Prvo bi, kao stari clanovi Saveza komunista, videli ko je sta u toj partiji uradio, a posle ostalo", rekao je poslanik SPS Radovan Raka Radovic, gostujuci u emisiji "Rec po rec" krusevacke TV Plus.

"Ako bi bilo politicke pameti Milutinovic bi trebalo da pobedi vec u prvom krugu pa da se onda konstituise Skupstina jer je to povezano. Sramota je da Srbija nema predsednika. Meni simpatizeri SPO sa da kazu kako su zainat glasali za Seselja jer je Milosevic komunista. Pa ja za ovolike godine nisam video nijednu komunisticku knjigu koju je napisao Milosevic dok sam Seseljevu, "Marksisticki koncep t oruzanog naroda" video. Moj prijatelj Seselj je napisao jednu marksisticku Bibliju jer prava Biblija ima 1.100 strana, a ova njegova knjizurina 1.890. Doktorirao je predvojnicku obuku, a razume se u sve, od pedagogije i poljoprivrede do ginekologije. Ja bih hladno mogao da se merim s njim jer sam bio komandir voda u Armiji", rekao je Radovic.

Sve smo izujedali

"I sami smo krivi sto su nam udarile sankcije. Ja imam 46 godina i puno toga sam video. Francuze su u Alziru gadjale puske iz Kragujevca, ali im je to poslao Tito. Stalno smo ih ujedali. Pobune se ne ki Sosoni u Africi, a nasi uvece odmah osudjuju. Pobune se Sosoni protiv Jevreja, a mi odmah prekidaj odnose sa Izraleom. Pusti ih i njima nije lako! Mi smo sve izujedali pa kad su nam trebali, a nji h nigde nije bilo."

Poslanik iz Pocekovine kod Trstenika nije bio blazi ni kada je govorio o Vuku Draskovicu:

"Kod mene u selu kad nesto ne valja prvo se ide kod lekara, onda kod vracarice pa u crkvu. A Vuk radi na totalno pogresnom kanalu. Gledao sam ga pre neki dan i delovao mi je kao da ima pritisak 30 sa 60. Kad sam ga sreo u hodniku pitao me je: "Rako, kad ces da predjes u SPO?" A ja mu kazem: "Sta cu ja u SPO kad si ti presao u SPS. Video sam te kad si izasao nasmejan od Milosevica, pa ga hvalis n a sva usta.

Merdarski most

"Siptari su narod koji se nalazi izmedju tri najcivilizovanija naroda - Grka, Italijana i Srba. Kod njih svaka zena do klimaksa radja jer "idu" po principu "cija ovca njegova i livada" i sanjaju da p redju Merdarski most. Ali se grdno varaju jer nisu narod koji moze nesto da ucini."

S. Milenkovic

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1997 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /