Cetvrtak, 27. novembar 1997.

VOJISLAV SESELJ NA UZICKOJ TV5

Nezainteresovan za TV duel s Draskovicem

U ringu se borimo Milutinovic i ja, a Vuk je smetalo koje nam se mota oko nogu, izjavio lider radikala

Uzice. - Predsednicki izbori su kao ring u kome se borimo Milutinovic i ja, a Vuk je smetalo koje nam se mota oko nogu u zelji da diskvalifikuje radikale - izjavio je lider SRS Vojislav Seselj na uzickoj TV5. Vodja radikala ocenjuje da ce Milutinovic dobiti mnogo manje glasova nego Lilic koji je po njegovoj oceni bio mnogo jaci kandidat levice.

"Milutinovic je covek sklon rasipnistvu i luksuzu, sa mnogim mrljama u biografiji, a ne razume se ni u socijalna i ekonomska pitanja". Seselj je ocenio da kandidat levog bloka nije na listi medju prv ih deset u SPS i da bi socijalisti bolje prosli da su kandidovali Bidzu.

- Draskovicu je strasno zasmetao nas predlog o koncentracionoj vladi jer bi bio iskljucen iz politicke trgovine - rekao je Seselj i naveo da nije zainteresovan za duel sa Draskovicem koji mu je ponud io Komrakov na RTS-u "ukoliko ne bude prisutan Milutinovic, jer kako je rekao 'nema o cemu da prica sa Draskovicem'".

Odgovarajuci na mnogobrojna pitanja gledalaca koja su se odnosila na njegovu nacionalnost i veroispovest, Seselj je rekao da je "jedini naucno dokazani Srbin i prvi opozicionar koji je pobedio kandid ate levice i da nema nameru da odgovara na lazi Vuka Draskovica" o njegovom poreklu jer "takve izjave njemu najvise skode".

M. P.

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1997 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /