Cetvrtak, 27. novembar 1997.

VUK DRASKOVIC POSETIO UZICKU FABRIKU VODE

"Smetam Seselju da Srbiju odvede u duboku provaliju"

Uzice. - Nemojte me porediti sa Milutinovicem koji obilazi preduzeca da bi pricao lazi. Ja sam dosao da cujem radnike i da vidim kako se radi. Necu se o "ekonomskim uspesima" obavestavati prek o RTS - rekao je Draskovic, prilikom jucerasnje posete uzickoj Fabrici vode.

Povodom primedbe iz UGS "Nezavisnost" da je politika usla u fabrike, on je izjavio da je "ovo preduzece pre nekoliko meseci bilo u teskom stanju" i da je zbog toga dosao u posetu radnicima ove fabrik e.

Draskovic je potvrdio informaciju da je planirao posetu Valjaonici bakra ali je "u medjuvremenu odlucio da tu posetu ostavi za drugi krug predsednickih izbora, jer ce tada biti zanimljivije".

"Jesam smetalo, kako me je nazvao Seselj, jer smetam da Srbiju odvede u duboku provaliju", prokomentarisao je Draskovic izjavu lidera SRS na uzickoj televiziji.

Seseljevu optuzbu da siri lazi o njegovom poreklu Draskovic je prokomentarisao recima: "Iako sam u Fabrici vode, ne mogu oprati njegovo poreklo. To nije ni vazno, ali znam da je dosao u Beograd kao J ugosloven, da se zatim uclanio u Hrvatsko sociolosko drustvo i da je 1991. bio zarobljen u Istocnoj Slavoniji, da bi ga oslobodili na intervenciju Zagreba".

M. P.

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1997 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /