Sreda, 1. oktobar 1997.

MILAN KOMNENIC, POSLANIK SPO

"Ako SPO udje u vladu izlazim iz politike"

Beograd. - Poslanik Srpskog pokreta obnove Milan Komnenic, upitan sta se zbiva u saveznom parlamentu u pauzi izmedju zasedanja, rekao je juce da se ceka ishod izbora u Crnoj Gori i ishod dogovora nakon izbora u Srbiji.

"Ceka se da se zavrse izbori u Crnoj Gori i vidi koja ce strana tamo prevagnuti i da se vidi sta ce biti u Srbiji. Ali sve ovo nije dobro i nece biti dugog vijeka. Nije dobro da se iz Srbije organizuju mitinzi u znak podrske Momiru Bulatovicu, a nije dobro ni ovo sto se ovde dogadja. Ako SPO udje u vladu ja cu izaci iz politike i nastaviti da se bavim knjizevnoscu. Rekao sam to vec javno i mogu da ponovim", izjavio je Komnenic.

U toku neformalnog razgovora sa Komnenicem u skupstinskim hodnicima procula se vest o tome da je smenjen gradonacelnik Beograda Zoran Djindjic. Komnenic je to prokomentarisao recima: "Ja sam bio protiv toga, ne zbog Djindjica, njega bih i ja smenio, ali ako iza njega stoji Demokratska stranka onda se to mora postovati. Smenili ga... i sta sad. Sve to zajedno nije dobro i nece dugo trajati", rekao je Komnenic.

J. Kocijan

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1997 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /