Sreda, 1. oktobar 1997.

SRPSKI POKRET OBNOVE

"Studio B kakvog smo zeleli"

Beograd. - Novi Upravni odbor Studija B radice u interesu gradjana i truditi se da ova televizija bude onakva za kakvu su se borili gradjani, dok su, uzvikujuci njeno ime, protestovali tri meseca - rekao je juce Andjelko Trpkovic, portparol Vuka Draskovica, na redovnoj konferenciji za novinare Srpskog pokreta obnove. Trpkovic je, odlukom Skupstine grada, juce i sam postao clan Upravnog odbora te medijske kuce.

Odgovarajuci na pitanje novinara da li se SPO nakon promena u Upravnom odboru Studija B plasi reakcije Beogradjana, Trpkovic je rekao da se niko u ovoj stranci ne boji reakcije gradjana, da za bojazan nema nikakvog razloga, jer se i sama ova stranka bori za interese Beogradjana i da ce se truditi da Studio B bude "onakva TV stanica kakvu smo svi zeleli".

- Zoran Djindjic nije radio u interesu Beogradjana, sto je bio njegov osnovni zadatak. Prekinuo je sve kontakte sa clanovima Izvrsnog odbora. Grad ne moze da funkcionise ako funkcioneri ne saradjuju. Beogradu je potreban gradonacelnik koji nece deliti gradjane na one koji jesu i one koji nisu za izbore - istakao je Trpkovic, komentarisuci novonastalu situaciju u strukturi gradske vlasti, nakon smene gradonacelnika i povlacenja demokrata iz Izvrsnog odbora Skupstine grada.

S. M.

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1997 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /