Sreda, 1. oktobar 1997.

DRAGAN KOJADINOVIC, NOVOIMENOVANI GLAVNI I ODGOVORNI UREDNIK I DIREKTOR

Revansizma nece biti

Dragan Kojadinovic nije zeleo da komentarise "dobrodoslicu" bivsih celnika Studija B. "U Studiju B sam proveo vise od 20 godina, jedan sam od osnivaca. Bilo kako bilo pred nama je jedan vrlo zanimljiv period, bilo ih je vise i sve smo ih preziveli", rekao je on, pozivajuci zaposlene na saradnju. Kojadinovic je jos istakao da nece biti revansizma.

Na pres-konferenciji odrzanoj neposredno posle sednice Upravnog odbora Kojadinovic je rekao da ce Studio B nastaviti sa profesionalnim radom. "Pojedine politicke partije pozvale su gradjane da brane Studio B", rekao je Kojadinovic i zapitao se zatim od koga to treba da se brani Studio B.

Upitan kakve ce promene uslediti u programu, on je rekao da promena nece biti, da Studio B nastavlja da radi kao sto je radio 1970, 1975, 1990 i 1995. "Ako se program promeni u nekoliko narednih sati, to je normalno, to su promene tehnicke prirode".

Odgovarajuci da li mu je neprijatno zbog nedobrodoslice kojom je docekan, Kojadinovic je rekao da nije osetio neprijateljske tonove. Na pitanje novinara kako obrazlaze cinjenicu da je preko televizije Studia B isao nemontiran snimak o direktnom preuzimanju vlasti uprkos njegovoj zabrani, on je odgovorio da se nada da se takve stvari vise nece ponavljati.

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1997 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /