Sreda, 1. oktobar 1997.

GRADSKI ODBOR DEMOKRATSKE STRANKE SRBIJE

Politicki triling socijalista, radikala i SPO

Odbornici Demokratske stranke Srbije nisu ucestvovali u radu gradske Skupstine ni juce niti ce to uciniti za sedam dana, jer smatramo da bi to bilo politicki neodgovorno. U radu gradske Skupstine odlicno je funkcionisao politicki triling SPS - SRS - SPO koji ce se verovatno reflektovati i u radu republicke Skupstine, rekao je juce na konferenciji za novinare Veroljub Jovancevic, predsednik GO DSS.

Prema njegovim recima ,tesko je prognozirati kako ce se odvijati stvari u gradskoj Skupstini, na koji nacin ce biti postavljen novi gradonacelnik ili ce doci do prinudne uprave ili pak raspisivanja lokalnih izbora. Lokalni izbori ce biti raspisani ukoliko to bude odgovaralo trilingu SPS - SRS - SPO.

Komentarisuci slucaj Studija B, Jovancevic je rekao da ta medijska kuca nije radila dobro, te je bila samo nalicje Radio televizije Srbije. Vojislav Kostunica, lider DSS, samo je tri puta gostovao na Studiju B, mada je DSS u Beogradu na novembarskim izborima dobila 85 hiljada glasova, istakao je Jovancevic.

Prema proceni DSS, u Beogradu je izaslo manje od 50 odsto biraca, tako da je bojkot uspeo, zakljucio je Markov.

N. P.

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1997 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /