Sreda, 1. oktobar 1997.

GRADJANSKI SAVEZ SRBIJE

Otet simbol Beogradjana

Beograd. - Koalicija SPO-JUL-SPS-SRS javno se pokazala udarivsi na simbole borbe Beogradjana za demokratiju, ocenjuje u jucerasnjem saopstenju Gradjanski savez Srbije. "Beogradjani su se devedeset dana borili za gradsku vlast, izabranu glasanjem, SPO sa svojim koalicionim partnerima socijalistima, julovcima i radikalima juce je na nezakonit nacin to ponistio. Beogradjani su godinama zahtevali slobodan i nezavisan Studio B, mracna policijsko-rezimska koalicija SPO-JUL-SPS-SRS ga je juce ponovo otela. Sve sto se juce u nasem gradu desavalo sluzi samo jednoj svrsi - odrzavanju lopovskog rezima i pljacki i bogacenju kumovskih i bracnih mafijaskih vodja", stoji u saopstenju.

Gradjanski savez Srbije je uveren da ce Beogradjani umeti da prepoznaju ovu pljacku i suprostaviti se na dostojanstven i demokratski nacin kao sto su to i do sada cinili.

Gradjanski savez Srbije ce, kao i uvek, biti na strani gradjana i onih demokratskih snaga koje su istinski protivnici vladajuceg rezima, stoji na kraju saopstenja.

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1997 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /