Cetvrtak, 2. oktobar 1997.

KOORDINACIONI ODBOR DPS BERANA O NAJAVLJENOM MITINGU "USCE 2" U VASOJEVICIMA

Scenario tudje kuhinje

Podgorica. - Koordinacioni odbor Demokratske partije socijalista u Beranama pozvao je svoje sugradjane da najavljeni miting podrske Momiru Bulatovicu, pod nazivom "Usce 2", shvate dostojanstveno i slobodarski, kako dolikuje narodu ovog kraja.

- Raspusteni i otcijepljeni dio naseg clanstva ovih dana najavljuje miting podrske sopstvenim idejama, po vec vidjenim scenarijima kuhinja sa strane, koje vec nazivaju "Usce 2". Na njemu ce se pojaviti za njih ocekivana podrska roditelja djece koja su do danas u Beogradu trazila demokratiju i pokradene glasove orgijaske grupice seseljevsko-hegemonistickih boja i najelitniji dio spijunsko- podanicke agenture, davno porazenih snaga i ideja na ovim prostorima - konstatuje se u saopstenju za javnost.

Pri tom se naglasava da se "nerijeseni problemi Kosova rjesavaju na Kosovu i u Srbiji, a ne u Beranama, kako to najavljuju organizatori "Usca 2".

- Neuspjesna, nepotisticka i poslusnicka lokalna vlast, koja je najdirektnije odgovorna za ukupno stanje u Beranama, koja je Berane dovela na poslednje mjesto po razvijenosti u Republici, jednim od posljednjih pokusaja manipulacija, organizovanjem novog "Usca", dijeli bracu od brace, djecu od roditelja i prijatelja od prijatelja" - stoji u saopstenju.

B. I. M.

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1997 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /