Petak, 3. oktobar 1997.

KOALICIJA "SUMADIJA" PREDLAZE DA DEMOKRATSKE SNAGE GLAVNOG GRADA FORMIRAJU KOALICIJU "BEOGRAD"

Draskovic i Djindjic treba da napuste politicku scenu

Kragujevac. - Najnoviji sukobi u Beogradu najbolji su primer da su lideri koalicije "Zajedno" bacili pod noge svu pozitivnu energiju gradjana koji su s pravom trazili promene. Obracun izmedju dve frakcije koalicije "Zajedno" opteretio je vec tesku politicku situaciju u Srbiji novim sukobima i (para)politickom represijom, zbog cega koalicija "Sumadija" jedino resenje vidi u napustanju politicke scene dva vodeca lidera Vuka Draskovica i Zorana Djindjica, koji su u trci za sto povoljnijom pozicijom na cuvenom kanabetu zaboravili ko ih je i pod kakvim uslovima birao - istice se u jucerasnjem saopstenju kragujevacke koalicije "Sumadija".

U saopstenju se gradjanima Beograda porucuje da podrze smenjeno rukovodstvo i novinare Studija B, ali da u isto vreme ne dozvole kao posle 17. novembra da kvaziopozicione snage dobiju novu "transfuziju" jer je nisu zasluzile.

- Koalicija "Sumadija" podrzava sve demokratske opcije u Beogradu i u isto vreme sugerise osnivanje koalicije "Beograd" od onih delova stranaka demokratskih opcija i pojedinaca koji su u stanju da prevazidju sitne i jeftine stranacke zadjevice liderske sujete i bolesne ambicije - porucuje se u saopstenju koalicije "Sumadija".

Z. R.

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1997 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /