Ponedeljak, 6. oktobar 1997.

MILO DJUKANOVIC, PREDSEDNICKI KANDIDAT

"Ocekujem da Crna Gora potvrdi put demokratije i reformi"

Na birackom mestu 20 u Podgorici, u Osnovnoj skoli "Savo Pejanovic" u 11 casova i 45 minuta glasao je juce crnogorski premijer Milo Djukanovic sa suprugom. Posle glasanja, on je izjavio:

- Ocekujem da izbori proteknu fer i u demokratskoj atmosferi, da oni oznace jedan brzi demokratski izlazak Crne Gore iz politicke krize u koju je sasvim neocekivano i bespotrebno zapala. Takodje, vjerujem da ce izbori definitivno potvrditi cvrstu rijesenost Crne Gore da ide putem demokratije i reformi, da ce i vise od toga rezultati izbora snaznije podstaci ukupnu SRJ da odlucnije krene tim putem. Vjerujem da cemo realizacijom programa reformi i demokratije u Crnoj Gori uspjeti da obezbijedimo visi zivotni standard i vise demokratskih sloboda na ovim prostorima.

Dakle, siguran sam da ce Crna Gora dobro, pametno i u svom interesu ovog puta izabrati i da ce, na taj nacin, podstaci i pomoci SRJ da se uskoro vrati onamo gdje joj je mjesto - u srediste evropskih i svjetskih zbivanja, u porodicu civilizovanih evropskih i svjetskih naroda, naglasio je Djukanovic.

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1997 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /