Sreda, 8. oktobar 1997.

MOMIR BULATOVIC

Porazna taktika druge strane

Podgorica. - Svoj visak glasova u odnosu na Djukanovica, Momir Bulatovic je ocijenio "izvjesnim ocekivanjem da ce ova pobjeda biti potvrdjena i u drugom krugu glasanja". "U Crnoj Gori je pobijedilo opredjeljenje za SRJ, za demokratsku i ekonomski bogatiju Crnu Goru i za Crnu Goru kao drzavu zasnovanu na vladavini prava, koja ce se odlucno boriti protiv kriminala, korupcije i sverca", rekao je novinarima Bulatovic.

"Ja sam se zalagao i zalagacu se da moc istine u Crnoj Gori uvijek pobijedi moc novca i osiljene vlasti koju je zastupao moj protivkandidat", naglasio je Bulatovic, pozalivsi se na uslove i okolnosti u kojima su izbori pripremani i izvrseni. On je pritom ukazao na "ogromne svote novca, koje su sto javno sto tajno, koriscene za promociju g. Djukanovica", na "gotovo citav aparat izvrsne vlasti koji je bio stavljen u njegovu korist", na "pristrasnost i neobjektivnost drzavnih medija u Crnoj Gori".

Bulatovic je posebno naglasio cinjenicu da je on pobijedio u cetrnaest od ukupno 21 crnogorske opstine, medju kojima u Podgorici, Niksicu, Budvi i Herceg- Novom. "Ubjedljivo smo porazeni u Rozajima, Ulcinju i na Cetinju. To samo dokazuje poraznu taktiku druge strane koja je izmislila opasnost koja se nadnosi nad Crnu Goru i, posebno nad Muslimane i Albance, kako bi se onda ona predstavila kao jedini zastitnik od tih, srecom po sve, nepostojecih prijetnji", rekao je Bulatovic.

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1997 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /