Utorak, 21. oktobar 1997.

BULATOVICEV IZBORNI STAB UPUTIO ZALBU REPUBLICKOJ IZBORNOJ KOMISIJI

Sumnje u regularnost izbora

Podgorica. - Juce oko dva sata Izborni stab porazenog predsjednickog kandidata Momira Bulatovica uputio je zalbu Republickoj izbornoj komisiji (trecu po redu u posljednja dva dana), ali i pored brojnih pokusaja nijesmo uspjeli da dobijemo tekst te zalbe. U Republickoj izbornoj komisiji su nam nesto prije 18 casova kazali da tu zalbu oni jos nijesu dobili, a iz vrha Bulatovicevog DPS-a nam je potvrdjeno da je zalba upucena, i nista vise.

Medjutim, prema vrlo pouzdanim izvorima "Nase Borbe", u pomenutoj zalbi se od Izborne komisije trazi da ne objavljuje zvanicne rezultate izbora sve dok se Izbornom stabu Momira Bulatovica ne omoguci uvid u kompletan izborni materijal, kako bi se provjerile njihove sumnje u regularnost izbora. Dok se te sumnje ne otklone, Bulatovicev DPS, navodno, nece priznati rezultate drugog kruga izbora za predsjednika Crne Gore.

Bulatovicev Izborni stab se i prije pocetka izbora zalio zbog nacina na koji su inovirani biracki spiskovi, sa posebnim osvrtom na ono sto je radjeno u opstini Podgorica.

Za danas je, inace, najavljena sjednica Glavnog odbora Bulatovicevog DPS-a.

D. V.

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1997 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /