Utorak, 21. oktobar 1997.

GRADJANSKI SAVEZ SRBIJE

Izbor buducnosti umesto proslosti

Beograd. - Sve nas u Gradjanskom savezu Srbije, koji se godinama uporno borimo za demokratiju, mir, modernizaciju, zivotni standard gradjana i mesto nase zemlje u medjunarodnoj zajednici, vasa pobeda je ohrabrila da istrajemo u toj teskoj borbi i ovde, u Srbiji, porucio je GSS u cestitki novom crnogorskom predsedniku Milu Djukanovicu.

U cestitki se naglasava da GSS posebno uvazava dogovor koji je Djukanovic postigao sa "demokratskom opozicijom oko izbornih uslova za parlament Crne Gore. Posteni i slobodni izbori su pocetak ali i fundament civilizovanog zivota i zato verujemo da ce predstojeci parlamentrani izbori u vasoj republici biti najveca potvrda nove i demokratske Crne Gore".

GSS podseca da je "poslednjih meseci pomno pratio i javno podrzavao veliku borbu reformskog tima" Djukanovica "protiv "prezivelih" politicara koji su nesposobni da izvedu nasu zemlju iz duboke krize u kojoj se nasla".U cestitki se kaze i da su gradjani Crne Gore pravilno ocenili sta je najbolje za njihov i interes zemlje u celini i da je GSS ponosan sto su oni umeli da izaberu buducnost umesto proslosti.

N.T.

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1997 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /