Subota, 25. oktobar 1997.

ZDRAVSTVENO STANJE SINISE MILENKOVICA VRLO OZBILJNO

Teske povrede grudnog kosa

Beograd. - Sinisa Milenkovic, tridesetdvogodisnji mladic koji je ranjen vatrenim oruzjem juce ujutro kada je ubijen Zoran Todorovic Kundak, u zivotnoj je opasnosti i lekari se bore za njegov zivot, potvrdio nam je juce dr Rade Vasilic, zamenik direktora Urgentnog centra. U toku dana preduzete su sve medicinske mere u cilju dijagnostikovanja i daljeg lecenja, ali nije doneta odluka da li ce biti izvrsena hirurska intervencija.

Milenkovic je, kako nezvanicno saznajemo, zadobio teske povrede grudnog kosa, izgubio je dosta krvi, ali je svestan, ima osecaj za orijentaciju u prostoru i moze da prica. Nalazi se na Odeljenju intenzivne nege i juce je bio podvrgnut svim reanimacionim intervencijama, drenazi i snimanju. Milenkovic je, kako smo saznali, radnik Rafinerije Beograd i direktor ovog preduzeca se, u toku jucerasnjeg dana, vec nekoliko puta raspitivao za stanje svog radnika.

S.M.

Istragu vodi sudija Milovanovic

Telo ubijenog Todorovica juce je preneto u Institut za sudsku medicinu, gde je izvrsena obdukcija. Kako nam je juce rekao direktor Instituta, Slobodan Kovacevic, po Zakonu o krivicnom postupku on nema pravo da da bilo kakvu informaciju o nalazima obdukcije. Sve informacije se predaju, rekao nam je Kovacevic, sudiji Okruznog suda u Beogradu koji ce voditi istragu oko ubistva - Svetislavu Milovanovicu.

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1997 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /