Cetvrtak, 4. septembar 1997.

NESRECNIM SLUCAJEM NA JUGOSLOVENSKO-MAKEDONSKOJ GRANICI

Stradala dva vojnika

Beograd, Beta. - Sluzba za informisanje Trece armije Vojske Jugoslavije saopstila je juce da su nesrecnim slucajem nastradali vojnici Bojan Babic iz Beograda i Borko Trosic iz Trstenika iz sastava granicne patrole na jugoslovensko-makedonskoj granici.

Za vreme izvrsavanja redovnog zadatka obezbedjenja drzavne granice, u blizini karaule "Globocica" na jugoslovensko-makedonskoj granici, 2. septembra je nerecnim slucajem doslo do teskog ranjavanja desetara i vojnika iz sastava granicne patrole. Ranjeni vojnici podlegli su povredama i pored hitne medicinske intervencije, navodi se u saopstenju Trece armije VJ.

Stradali su desetar Bojan (Prvoslava) Babic iz Beograda, rodjen 25. juna 1977. godine, u VJ od 19. decembra 1996. godine, i vojnik Borko (Miluna) Trosic iz Trstenika, rodjen 16. decembra 1976. godine, u VJ od 17. decembra 1996. godine. Komandant Trece armije odmah je izasao na lice mesta, a vojnoistrazni organi utvrdjuju uzroke i okolnosti pod kojima je doslo do tragicnog dogadjaja, navodi se u saopstenju Trece armije VJ.

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1997 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /