Ponedeljak, 8. septembar 1997.

RTS ZREBOM ODREDIO REDOSLED PROMOCIJE PREDSEDNICKIH KANDIDATA

Lilic i Seselj 18. septembra

Beograd. - Radio televizija Srbije u subotu je zrebom odredila termine za predstavljanje predsednickih kandidata na prvom programu radija i drugom programu drzavne televizije, javili su beogradski mediji. Predsednicki kandidati predstavljace se neparnim danima pocev od 9. do 17. septembra, a jedini parni datum za njihovo predstavljanje je 18. septembar, poslednji dan pred izborno cutanje.

Na programu drzavnog radija predsednicki kandidati imace za predstavljanje satnicu od 30 minuta. Termini emisija su od 16, 20 do 18 sati a svakog dana predstavice se po tri kandidata, osim 9. septembra kada ce biti predstavljena dva kandidata. Svaki kandidat za predsednika Srbije na televiziji ce imati 45 minuta prostora za promociju, a emisije ce biti na programu od 20, 30 do 22, 55 casova.

Prema rezultatima zreba, televizijsku promociju 11. septembra u pola devet uvece imace lider SPO Vuk Draskovic, dok ce vodja radikala Vojislav Seselj to uciniti 18. septembra u istom terminu. Predsednicki kandidat leve koalicije Zoran Lilic predstavice se 18. septembra u terminu od 22, 10 sati.

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1997 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /