Utorak, 9. septembar 1997.

UKAZI PREDSEDNIKA SR JUGOSLAVIJE

Imenovani novi ambasadori u Belgiji i Holandiji

Beograd, Beta. - Predsednik SR Jugoslavije Slobodan Milosevic doneo je juce ukaze o postavljenju izvanrednih i opunomocenih ambasadora SRJ u Kraljevini Belgiji i Kraljevini Holandiji. Kako javljaju beogradski mediji, za ambasadora u Kraljevini Belgiji postavljen je pomocnik saveznog ministra za inostrane poslove, Nikola Cicanovic, a za ambasadora u Kraljevini Holandiji, ministar savetnik ambasade SRJ u Grckoj, Milan Grubic.

Predsednik Milosevic primio je juce novonaimenovane, izvanredne i opunomocene ambasadore SRJ: Pavla Todorovica (Kanada), Dragana Dragojlovica (Australija), Nikolu Cicanovica (Belgija), Radomira Bogdanovica (Libija), Cedomira Strpca (Indija), Mirka Stefanovica (Izrael), Milana Grubica (Holandija), Danila Vucetica (Portugalija), Dusana Crnogorcevica (Finska), Stanimira Stakica (Kuvajt) i Vladimira Drljevica (Kenija).

Milosevic je tom prilikom naglasio da period u kome se nalazimo obelezavaju odlucna nastojanja za punu medjunarodnu afirmaciju SR Jugoslavije i njene politike mira, otvorenosti, saradnje i razumevanja s drugim zemljama, navodi se u saopstenju.

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1997 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /