Sreda, 10. septembar 1997.

PROMOCIJA KANDIDATA SRPSKOG POKRETA OBNOVE U NOVOM BEOGRADU

Bojkot demokrata zestok kao i kradja socijalista

Beograd. - Srbija se hitno mora vratiti u sve medjunarodne finansijske tokove, a neophodno je u zemlju dovesti velike strane investitore. Takav zadatak moze ispuniti jedino Srpski pokret obnove, jer je priznat i cenjen u svim drzava sveta, rekao je sinoc na promotivnom predstavljanju kandidata SPO u Novom Beogradu Aleksandar Milutinovic, potpredsednik gradske vlade.

Milutinovic je rekao da ce se SPO zalagati za redovnu isplatu penzija, vracanje novca svim opljackanim gradjanima, kao i za brzi razvoj poljoprivrede, jer kako je naglasio, Srbija ima izuzetne potencijale za tu granu. Bogoljub Pejcic, nosilac liste SPO za Izbornu jedinicu 3 - Novi Beograd, izjavio je da se stranka upravo u toj izbornoj jedinici nalazi na raskrscu dve ekstremne ideologije: u Zemunu, gde je na vlasti krajnja desnica i Novom Beogradu, gde vecinu cine socijalisti.

- Gorica Gajevic je prva na listi SPS u Izbornoj jedinici 3, a upravo je ona naredila veliku kradju izbornih glasova u novembru prosle godine, rekao je Pejcic i dodao da pored "logicnog" protivnika socijalista, SPO ima za protivnika i dojucerasnjeg saveznika Zorana Djindjica, koji je zahvaljujuci glasovima SPO dobio trecu po vaznosti funkciju u zemlji.

Prema njegovim recima, Djindjic je nosen sujetom i mrznjom odlucio da bojkotuje izbore. To isto je odlucio i Ibrahim Rugova, koji sanja nezavisnu republiku Kosovo, ali SPO ce urediti Srbiju po svim demokratskim osnovama, tako da nikome nece pasti na pamet da pozeli drugu drzavu, zakljucio je Pejcic.

N. Preradovic

Civilizovana medijska promocija

Prvi put u poslednjih sedam godina, otkako postoji SPO, imamo civilizovanu medijsku promociju. Da smo imali ovakve uslove i ovakvu medijsku paznju na prethodnim izborima, verovatno bi i izborni rezultati bili drugaciji, rekao je Dragoljub Rosic, clan OO SPO Novi Beograd.

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1997 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /