Subota, 13. septembar 1997.

ZORAN LILIC U RAKOVICKOM "REKORDU"

Uskoro cetiri do pet miliona akcionara

Beograd. - Pobeda leve koalcije SPS-JUL-ND na predstojecim izborima omogucice gradjanima Srbije da zive iskljucivo od sopstvenog rada. U Crnoj Gori, a i u Srbiji postoje ljudi koji bi da zive i zaradjuju na racun spekulacija, utaje poreza, sive ekonomije, ali to vise nece biti moguce - porucio je juce Zoran Lilic, predsednicki kandidat SPS, na izbornom mitingu u Rakovici.

Iznoseci svoje stavove pred radnicima metalskog kompleksa , "Rekord", Lilic je naglasio da u Srbiji postoje snage kojima odgovara slaba Srbija, koji bi da rasprodaju drustvenu imovinu, ali to se, kako je naglasio, nece dogoditi, a Srbija ce uskoro imati cetiri do pet miliona akcionara.

Prema njegovim recima, neke opozicione snage nastoje ubediti sopstveni narod, da Evropa nece investirati u SR Jugoslaviju, sve dok je na vlasti koalcija SPS-JUL-ND.Takva konstatacija nije tacna, jer ce evropski biznismeni ulagati svugde, gde pronadju ekonomski interes, pa i u Srbiju, ocenio je Lilic.

Oskar Kovac, poslanicki kandidat SPS, rekao je da je u Srbiji u toku reforma poreskog sistema, realizacija programa zaposljavanja mladih ljudi, a penzije i plate se uredno isplacuju. Program leve koalicije izveden je iz interesa vecine gradjana, koja zivi od rada, istakao je na kraju Kovac.

N. P.

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1997 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /