Utorak, 16. septembar 1997.

ZORAN LILIC U KRAGUJEVCU

Bez laznih i neostvarljivih obecanja

Kragujevac. - Nisam dosao da vam dajem lazna i neostvarljiva obecanja, niti da napadam nase politicke protivnike, jer oni to rade daleko bolje od nas samih. Kazu da su od "Zajedno" postali razdvojeno. Neka im sluzi na cast. Mi smo casni ljudi u casnoj partiji i tako cemo nastaviti, govorio je Zoran Lilic na Trgu kod krsta, dok je na 150 metara odatle uveliko trajala tuca izmedju policajaca i Kragujevcana posto je predsednicki kandidat leve koalicije, prethodno isprovociran zvizducima i povicima "Bando crvena" i "Slobo Sadame", izgovorio onu fatalnu recenicu "Da on nema inspiraciju ako njihovom mitingu ne prisustvuju oni koji rade to sto rade (zvizde)."

Tokom svog obracanja pristalicama leve koalicije u Kragujevcu, Lilic je rekao da je SPS sacuvao jedinstvenu Srbiju, mir i slobodu i stvorio uslove za razgovore Srbije sa svetom. Posebno je naglasio i da ce Kragujevac biti centralna poluga razvoja buduce Srbije.

Na konferenciji za stampu odrzanoj odmah posle mitinga "Kod krsta" i dvosatnih tuca u centru grada izmedju policije i velikog broja gradjana, Zoran Lilic je rekao da je veoma zadovoljan promocijom leve koalicije u Kragujevcu, jer je na mitingu bila atmosfera kakva prilici Kragujevcu!? Lilic nijednom recju nije pomenuo sukobe policije i gradjana. Doduse, o tome nije imao ni ko da ga pita, posto su na njegovu pres konferenciju bili pozvani samo novinari "podobnih" medija.

Z. R.

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1997 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /