Sreda, 17. septembar 1997.

MILO DJUKANOVIC OPTUZIO MOMIRA BULATOVICA ZA NEPOTIZAM

Rodjacke mahinacije ucveljenog predsednika

Podgorica. - " Tek ce na povrsinu isplivati sve mutne i druge rabote Momira Bulatovica i njegovog najblizeg okruzenja" - rekao je Milo Djukanovic na svojoj predizbornoj promociji u Ulcinju.

On smatra da je Bulatovic "glavnu galamu digao zbog straha od sopstvene odgovornosti", konstatujuci da je upravo aktuelni predsjednik Crne Gore "poznat po nepotizmu u kadrovskoj politici i drugim unosnim poslovima".

"Nekima je bilo veoma unosno prezivati se Bulatovic, biti kum ili prijatelj naseg, toboze, ucvijeljenog i ugrozenog predsjendika Republike" - rekao je Djukanovic, dodajuci da se njegov predsjednicki konkurent "grdno vara ako misli da ljudi vec nijesu prozreli njenjgovu simulaciju zrtve i glumu advokata zakonitosti".

Djukanovic je naglasio da je Bulatovic tek "nakon predizbornog pranja mozga u Beogradu poceo da prica o tome kako je Crna Gora naprasno postala oaza kriminala".

A ubrzo ce - rekao je Djukanovic - izaci na svjetlo dana sve mahinacije u kojima je Bulatovic ucestvovao kao prvi covjek Crne Gore.

B. I. M.

Posaljite nam vas komentar! Izbor vasih reagovanja i misljenja objavljujemo.
© 1997 Yurope & ,,Nasa Borba" / Sva prava zadrzana /